Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Koeman are răspuns pentru critici după Barcelona – Bayern 0-3: "Cu Messi, Griezmann și Suarez pe teren a fost 2-8"

Irina Aldea

Publicat 19/09/2021 la 19:27 GMT+3

Ronald Koeman a fost aspru criticat după ce Barcelona a cedat pe teren propriu cu 3-0 în fața lui Bayern în primul meci din grupele UEFA Champions League. Olandezul a dat azi replica, la conferința de presă.

Ronald Koeman

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a fost învinsă de Bayern Munchen, scor 0-3, în prima etapă a grupelor Champions League, iar după meci au apărut tot felul de informații în presa din Spania potrivit cărora Ronald Koeman este "pe făraș" pe Camp Nou. Conform presei catalane, șefii de pe Camp Nou ar fi avut o ședință după meciul din UCL în care au discutat despre demiterea olandezului.
Unii dintre oficiali este de părere că antrenorul trebuie să plece imediat de la echipă, chiar dacă acest lucru ar însemna ca Barcelona să-i achite 12 milioane de euro, iar alții vor să-i mai dea o șansă tocmai pentru a nu risca să-i plătească o asemenea sumă olandezului. În final, reprezentanții clubului s-ar fi decis să ia o hotărâre finală în ceea ce-l privește pe tehnicianul olandez în funcție de rezultatele pe care echipa le va obține în partidele cu Granada, Cadiz și Levante din La Liga.

Koeman le răspunde criticilor după Barcelona – Bayern 0-3 în grupele UEFA Champions League

Aflat la conferința de presă de dinaintea meciului programat mâine cu Granada, Ronald Koeman le-a dat replica celor care l-au criticat pentru înfrângerea la scor de neprezentare în fața campioanei Germaniei, Bayern Munchen, amintind de înfrângerea și mai usturătoare pe care Barcelona a încasat-o anul trecut de la Bayern, 2-8 pe când pe banca tehnică a catalanilor se afla Quique Setien.
"Nu am ce să comentez mai mult decât am spus deja. Sunt realist. Acum un an și ceva, Barcelona pierdea cu Bayern cu scorul de 8-2 când pe teren erau Messi, Griezmann și Suarez. Ce să mai spun? Eu am terminat meciul avându-i în teren pe Mingueza (22 de ani), Araujo (22 de ani), Balde (18 ani), Eric Garcia (20 de ani), Gavi (17 ani), Pedri (18 ani), Demir (18 ani) și îl așteptăcum cu toții pe Ansu Fati să revină, care are de asemenea 18 ani. Nu mai pot adăuga nimic", a spus Koeman.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo