Săptămâna trecută, Barcelona a pierdut primul meci al noului sezon din UEFA Champions League cu Bayern Munchen, scor 0-3. Bavarezii s-au distrat pe Camp Nou, Barcelona neputând să se apropie de nivelul echipei antrenate de Julian Nagelsmann.
După această partidă, Ronald Koeman a dat un interviu pentru publicația olandeză Voetbal International în care a vorbit despre problemele echipei sale, plecarea lui Messi de pe Camp Nou și despre decizia sa de a semna cu Barcelona.
Liga
Real Madrid ia în calcul să-l răscumpere pe fotbalistul gonit de Zidane în Premier League
ACUM 2 ORE

Ronald Koeman: "Nu regret că am semnat cu Barcelona"

Întregul interviu nu a fost publicat în totalitate încă, dar sursa citată a dat publicității mai multe citate ale antrenorului olandez. Descris ca fiind foarte calm și extrem de relaxat în urma înfrângerii suferite cu Bayern, în ciuda situației complicate în care se află cu Barcelona, Koeman a răspuns întrebărilor jurnaliștilor olandezi.
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203584.png
Poate cel mai important lucru spus de către Koeman în interviul acordat este despre problemele cu care se confruntă Barcelona. Potrivit lui Koeman, "prezența lui Messi la Barcelona a ascuns toate problemele clubului din ultimii ani". Astfel, conform spuselor antrenorului, conducerea Barcelonei a profitat de prezența lui Messi pe Camp Nou în ultimii ani, problemele care au apărut după plecarea sa existând, de fapt, de câteva sezoane bune.
De asemenea, Ronald Koeman nu regretă vreun moment că a semnat cu Barcelona la începutul sezonului trecut, renunțând la echipa națională a Olandei, spunând că "în aceste momente dificile scot ce e mai bun din mine și din echipă".
Situația din acest moment a lui Ronald Koeman nu este cea mai fericită, acesta având parte de un nou rezultat slab luni seară, atunci când Barcelona a scos un egal în ultimele minute ale partidei cu Granada, în care a fost condusă mai bine de 80 de minute.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Liga
Dani Alves se autopropune la Barcelona: "Dacă ei cred că au nevoie de mine, trebuie doar să mă sune"
ACUM 4 ORE
Liga
Lovitură pentru Barcelona! Negocierile pentru prelungirea contractului lui Ansu Fati s-au împotmolit
ACUM 15 ORE