Informația a fost preluată de cele mai importante publicații din Spania, în frunte cu Marca și AS. Kylian Mbappe profită de faptul că are liber până miercuri la PSG, astfel că a ales să-și petreacă timpul la ... Madrid!
Sosirea campionului mondial în capitala Spaniei naște din nou speculații cu privire la transferul lui la Real. Kylian reprezintă marele obiectiv pentru această vară pentru gruparea Los Blancos. El mai are contract cu PSG până la sfârșitul lunii iunie, astfel că va putea semna un contract din postura de jucător liber.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
ACUM 3 ORE

Kylian Mbappe este la Madrid!

Practic, această călătorie a lui Mbappe la Madrid este un nou capitol dintr-o telenovelă care a tot rulat în ultimele luni și în care jucătorul a trăit tot felul de situații, după cum relatează Marca. Bineînțeles, în cazul lui s-a vehiculat inclusiv varianta că va semna prelungirea cu PSG.
Pe de altă parte, Real Madrid continuă să aibă încredere în faptul că va obține semnătura lui Mbappe. Că toată munca pe care a depus-o în acest sens în ultimele luni se va reflecta în curând, în sensul de a-l avea pe francez în lot din sezonul următor.
După cum a precizat publicația spaniolă, Mbappe mai trebuie doar să-și comunice oficial soarta, lucru care nu va veni înainte ca PSG să închidă sezonul, pe 21 mai, împotriva lui Metz. Înainte de această dată, super-starul nu va vorbi public.
Liga
FC Barcelona a mai rezolvat o problemă! Un jucător cu salariu mare, împrumutat la Tottenham
IERI LA 14:29
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
27/06/2022 LA 21:17