Ziua de sâmbătă a venit cu mai multe surprize la Barcelona. Deși toată lumea a presupus că Ronald Koeman va fi demis după meciul cu Atletico Madrid, președintele Joan Laporta a ieșit public înainte de super-duelul de pe Wanda Metropolitano și și-a schimbat decizia la 180 de grade. Laporta l-a asigurat pe olandez că va continua ca antrenor al Barcelonei și după meciul de ieri seară, indiferent de rezultat.
Într-o săptămână foarte complicată și când părea că răbdarea a fost epuizată, Laporta l-a apărat în mod surprinzător pe olandez: "Ronald Koeman va continua să fie antrenor al Barcelonei, merită încredere", a spus el, deși în urmă cu câteva zile părea că înfrângerea de la Lisabona în fața Benficăi îi va fi "fatală" olandezului.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona nu bagă în seamă Champions League! Anunțul lui Koeman: "Nu ni se poate cere asta!"
ACUM 7 ORE

Antrenorul recomandat de Guardiola la Barcelona, "acord de principiu" cu Laporta

Ronald Koeman este dificil de demis de la Barcelona, asta pentru că clubul catalan ar trebui să-i plătească olandezului 12 milioane de euro, ca parte a unei clauze din contract. Barcelona părea dispusă să plătească acest preț, însă se pare totuși că stabilitatea financiară este departe de a fi restabilită pe Camp Nou, iar Joan Laporta nu-și permite pur și simplu să-l demită deocamdată pe Koeman.
Catalunya Radio anunță că Laporta e dispus să aibă răbdare în continuare cu Koeman, însă nu pentru mult timp, asta pentru că președintele clubului ar fi ajuns deja la un "acord de principiu" cu antrenorul pe care Pep Guardiola l-a recomandat pe banca Barcelonei: Ten Hag.
Mai exact, Laporta ar urma să-l țină pe bancă pe Koeman până în iunie, iar apoi să-l instaleze de urgență pe Erik Ten Hag. Antrenorul lui Ajax este recomandarea pe care Pep Guardiola i-a făcut-o lui Laporta și se pare că odată terminat sezonul, această mutare are toate șansele să se producă.
Liga
Lovitură pentru Barcelona! Negocierile pentru prelungirea contractului lui Ansu Fati s-au împotmolit
16/10/2021 LA 18:09
Liga
Koeman, ținut cu rugăminți pe banca Barcelonei! Cine l-a "implorat" pe Laporta să-i mai dea timp
13/10/2021 LA 14:29