Plecarea lui Messi de la Barcelona a stârnit un val de reacții în jurul clubului catalan. Fanii sunt extrem de dezamăgiți și întrebarea care stă pe buzele tuturor este cine e principalul vinovat pentru că sa ajuns în această situație.
Nu puțini sunt cei care îl acuză pe Joan Laporta că nu a făcut suficient pentru ca Messi să continue pe Camp Nou. Președintele Ligii Spaniole a declarat că președintele Barcelonei a preferat să-l sacrifice pe Messi de dragul Superligii Europene, proiect la care șeful Barcelonei nu a renunțat.
Imediat după conferința de presă susținută ieri de Messi, Jaume Llopis, membru al Comision Espai Barca, comisie care se ocupă de proiectul de transformare a facilităților clubului, a demisionat din funcție. Acesta l-a criticat printr-o scrisoare deschisă pe Laporta și a menționat că a recurs la această decizie pentru a fi liber să spună ceea ce gândește.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 15 ORE

Brentford - Arsenal va fi vineri, de la ora 22 pe Eurosport 1

Credit imagine: Eurosport

Laporta, acuzat dur pentru plecarea lui Messi

Dacă în scrisoarea de ieri, Llopis a fost decent în exprimare, acesta a lansat astăzi un atac și mai dur la adresa președintelui catalan.
"Sunt fan al Barcelonei de 66 de ani. Nu vreau să creez o agitație în plus, dar cer o transparență care nu a existat în acest caz. Nu s-a făcut tot ceea ce se putea face pentru ca Messi să rămână. Adevărul nu a fost spus, vrem să știm ce se întâmplă cu Florentino Perez și Laporta. Planul Superligii este un proiect grozav, dar incert. Nu știu ce se intenționează cu atâta cordialitate față de președintele Realului. În timp ce fanii Barelonei plângeau pentru plecarea lui Leo, Laporta a mânca un platou cu fructe de mare alături de președintele Madridului. E o problemă de imagine la care trebuie să fii mai atent.", a spus Llopis, citat de Sport.es.
De asemenea, Llopis a menționat că Laporta nu a recționat în niciun fel în urma demisiei sale și că fratele președintelui catalan l-a insultat: "Laporta nu mi-a răspuns, cel care a făcut-o a fost fratele său, insultându-mă într-un mesaj vocal pe care l-a șters deja."
Fosul membru în Comisia Espai Barca prevede un viitor sumbru pentru echipa de pe Camp Nou, scoțând la iveală și alte probleme cu care se confruntă actuala administrație: "Plecarea lui Messi nu a rezolvat nimic din problemele Barcelonei. Există mulți jucători care trebuie să accepte reducerea salariilor. În caz contrar, nu cred că Memphis poate juca duminică (n.r. Barcelona debutează duminică în noul sezon, pe teren propriu cu Real Sociedad) pentru că al său contract încă nu este înregistrat."
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17