Barcelona traversează una dintre cele mai dificile perioade ale clubului, iar soarta lui Ronald Koeman pare pecetluită. Olandezul va pregăti echipa și pentru derby-ul cu Atletico Madrid, deși nu va sta pe bancă fiind suspendat, dar presa iberică a anticipat că tehnicianul va fi demis la începutul săptămânii viitoare.
Până de curând, presa din Spania a anunțat că rezultatele slabe din acest start de sezon i-au provocat lui Koeman multe dubii și nici măcar o victorie cu Atletico nu l-ar mai putea face pe Joan Laporta să-și schimbe decizia de a renunța la olandez, chiar dacă asta ar presupune achitarea unei clauze de reziliere de 12 milioane de €. Totuși, președintele clubului a făcut un anunț diferit azi, cu doar câteva ore înainte de meciul dintre Atletico Madrid și Barcelona.
Liga
Lovitură pentru Barcelona! Negocierile pentru prelungirea contractului lui Ansu Fati s-au împotmolit
ACUM 16 ORE

Laporta i-a decis soarta lui Ronald Koeman înainte de Atletico Madrid – Barcelona

Se pare totuși că stabilitatea financiară este departe de a fi restabilită pe Camp Nou, iar Joan Laporta nu-și permite pur și simplu să-l demită deocamdată pe Koeman, asta pentru că președintele clubului tocmai a anunțat că olandezul va continua la Barcelona indiferent de rezultatul duelului din această seară de pe Wanda Metropolitano.
"Indiferent de rezultat, Koeman va rămâne antrenor", a declarat Laporta în fața jurnaliștilor. Astfel, președintele îi ia apărarea olandezului înaintea meciului vital cu Atletico Madrid, după eșecul de pe Da Luz în UEFA Champions League. "Este un simbol al spiritului nostru. Este de-al nostru. Este necesar să-i acordăm încredere. A decis să fie antrenor într-un moment de maximă dificultate pentru noi și va continua aici", a explicat Laporta.
Liga
Koeman, ținut cu rugăminți pe banca Barcelonei! Cine l-a "implorat" pe Laporta să-i mai dea timp
13/10/2021 LA 14:29
Liga
Luis Suarez a dezvăluit cât a durat convorbirea prin care Koeman l-a îndepărtat de la Barcelona
07/10/2021 LA 06:22