Lionel Messi s-a despărțit vara trecută de Barcelona după 21 de ani. Deși a vrut să rămână pe Camp Nou, argentinianul nu a putut să semneze un nou contract cu catalanii și a plecat în Franța, la PSG, acolo unde a evoluat alături de Mbappe, Neymar, Di Maria și Sergio Ramos.
Fostul decar al catalanilor nu s-a despărțit în cei mai buni termeni de președintele clubului blaugrana, Joan Laporta, care a făcut în ultimul an mai multe declarații controversate, punctând, printre altele, că se aștepta ca Messi să rămână să joace gratis pe Camp Nou.
Recent, oficialul Barcelonei a vorbit din nou despre starul argentinian, dând de înțeles că fotbalistul a plecat nu doar din cauza fair play-ului financiar, ci și pentru că oferta celor de la PSG a fost foarte atractivă din punct de vedere financiar pentru el.
Ligue 1
Messi, mină de aur pentru PSG! Cum au făcut parizienii 700 de milioane de € pe spatele starului
24/06/2022 LA 12:30
Afirmația lui Laporta l-a deranjat pe Messi, care s-ar fi săturat de săgețile pe care președintele Barcelonei le-a aruncat în direcția lui în ultimul an. Astfel, potrivit jurnaliștilor Cadena Ser, reprezentanții argentinianului ar fi luat legătura cu Laporta pentru a-i cere să nu-l mai aducă în discuție pe fotbalistul celor de la PSG.
Citește și:

MESSI, SUPĂRAT PE LAPORTA

La conferința de presă susținută pe 8 august 2021, în care și-a luat rămas bun de la colegii și fanii săi de la Barcelona, Lionel Messi a lăsat să se înțeleagă că nu consideră că șefii de pe Camp Nou au făcut tot posibilul pentru a-l păstra la echipă.
"E clar că eu am făcut tot posibilul pentru a rămâne. Laporta, clubul, nu au putut să îmi înregistreze contractul din cauza problemelor cu La Liga. Nu știu dacă din partea clubului s-a făcut tot posibilul să rămân, dar știu că eu am făcut tot ce am putut. Anul trecut nu am vrut să mai stau și am spus-o. Acum am vrut să rămân și nu am putut", a spus atunci Messi.
În plus, în momentul în care s-a întâlnit cu Joan Laporta, argentinianul l-a salutat scurt, evitând să-l privească și încercând să-l ignore cât mai mult cu putință. Oficialul catalanilor a comentat modul în care Messi și-a luat rămas bun de la el în ziua în care a susținut ultima conferință de presă pe Camp Nou.
"Răceală? Au fost negocieri pe care amândoi le așteptam să dea roade și nu s-a întâmplat așa, de aceea există o antipatie reciprocă. Personal, am aceeași stimă pe care am avut-o pentru el. A fost păcat că relația noastră nu s-a încheiat așa cum am vrut", a punctat președintele Barcelonei.
Ligue 1
La mulți ani, Lionel Messi! Fotbalist genial, colecționar de recorduri și un idol pentru miliarde
24/06/2022 LA 08:06
Ligue 1
Un an de la cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din istorie. Ce s-a întâmplat la PSG?
19/06/2022 LA 04:51