Lionel Messi s-a despărțit vara trecută de Barcelona, semnând cu PSG din postura de jucător liber de contract. Argentinianul s-a mutat la Paris cu toată familia, dar nu a reușit să se acomodeze în Franța, iar jurnaliștii din Spania au scris la începutul lunii februarie că fotbalistul nu este fericit, prezentând și câteva dintre motivele pentru care fostul decar al catalanilor nu a reușit să strălucească în tricoul celor de la PSG.
Deși Messi a acordat în urmă cu circa 3 săptămâni un interviu în care a vorbit despre obiectivele sale și a mărturisit că este fericit în Franța, eliminarea parizienilor din Champions League ar putea să fie un punct de cotitură în viitorul fotbalistului.
Argentinianul a intrat în colimatorul suporterilor francezi care l-au huiduit la meciul de duminică, de pe teren propriu, cu Bordeaux, iar acest lucru l-ar putea determina pe Messi să ia decizia de a pleca în vară de pe Parc des Princes, el arătându-se deja afectat de criticile din presa franceză.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
Jurnalistul spaniol Gerard Romero a dezvăluit recent că tatăl lui Lionel Messi ar fi luat deja legătura cu oficialii Barcelonei, pentru a discuta despre o posibilă revenire a fotbalistului pe Camp Nou.
Citește și:

"Se va întoarce la Barcelona chiar și gratis"

De altfel, presa internațională a vorbit mult despre posibilitatea ca Messi să se întoarcă la Barcelona. Fostul fotbalist Fabrizio Ravanelli a comentat această ipoteză în luna februarie, declarând că argentinianul nu va mai continua după actuala stagiune în Franța.
Italianul, care a evoluat de-a lungul carierei, printre altele, la Juventus, Marseille și Lazio, a spus că fostul decar al Barcelonei este conștient că a făcut o greșeală atunci când a semnat cu PSG și că abia așteaptă să revină în Spania.
"În ceea ce îl privește pe Messi, cred că este un fotbalist extraordinar, care a demonstrat de-a lungul anilor că este numărul 1. Acum, însă, trece printr-o perioadă dificilă din cariera sa. Sunt convins în acest moment că aventura lui la Paris s-a încheiat.
După părerea mea, se va întoarce la Barcelona la sfârșitul anului, chiar dacă o va face gratis și chiar dacă va avea un salariu foarte mic. Barcelona este casa lui și el știe că a făcut o mare greșeală când a ales să meargă la Paris", a declarat Fabrizio Ravanelli, potrivit AS.com.
În acest sezon, Lionel Messi a reușit doar 7 goluri și 11 pase decisive în tricoul lui PSG, în toate competițiile, fiind departe de forma pe care a demonstrat-o pe Camp Nou.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
27/05/2022 LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33