Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură pentru Ancelotti! Benzema s-a accidentat. Cât lipsește golgheterul francez al Realului

Ion Alexandru

Publicat 05/12/2021 la 08:39 GMT+2

Benzema plătește pentru începutul aglomerat de sezon! Francezul s-a accidentat în minutul 17 al partidei cu Real Sociedad și medicii Realului sunt pesimiști în privința prezenței la derby-ul cu Atletico din weekendul viitor.

Karim Benzema a terra dolorante dopo l'infortunio rimediato in Real Sociedad-Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid este lider detașat în Spania, dar victoria de la San Sebastian i-a lăsat lui Ancelotti un gust amar. Karim Benzema a părăsit terenul accidentat în minutul 17. Francezul a suferit o leziune musculară, care va fi investigată astăzi de către medicii Realului. Prezența lui Benzema la următorul meci pe care Real Madrid îl joacă marți seara în Champions League, contra Interului, este exclusă. Cel mai bun marcator și cel mai bun pasator de Real Madrid a fost singurul jucător al lui Ancelotti cu toate minutele pe teren în acest debut de sezon.
"Este o accidentare serioasă și este clar că nu-l vom putea ultiliza în meciul următor. Sper să avem vești bune în curând pentru că Benzema este cel mai bun jucător al Realului" a spus îngrijorat Ancelotti la finalul meciului câștigat cu 2-0 în fața lui Real Sociedad.
Benzema are 12 goluri și 7 pase de gol în acest campionat pentru Real Madrid și este cel mai bun marcator din La Liga. Dacă luăm în considerare și partidele din Champions League, Benzema ajunge la 17 goluri până acum!
Pentru Real Madrid urmează o perioadă aglomerată, dar avansul luat în campionatul spaniol, dar și faptul că Jovic a reușit să marcheze liniștește apele în jurul echipei lui Ancelotti. Sârbul a intrat în locul lui Benzema la San Sebastian și a marcat golul de 2-0.
Citești și:
Meciurile lui Real Madrid din 2021
  • 7 decembrie cu Inter acasă în UCL
  • 12 decembrie cu Atletico acasă în La Liga
  • 19 decembrie cu Cadiz acasă în La Liga
  • 22 decembrie la Bilbao în La Liga
Aceasta este a 7-a accidentare musculară a lui Benzema din ultimii 2 ani! Real Madrid are 39 de puncte după 17 etape în La Liga, cu 8 mai multe decât Sevilla care va juca astăzi. Barcelona a pierdut cu Betis pe teren propriu și se zbate în afara Top 6 a campionatului spaniol.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program transmisiuni Premier League, etapa 15
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo