Barcelona a anunțat în această săptămână că Pedri și-a prelungit contractul cu Barcelona până în 2026, tânărul fotbalist urmând a avea o clauză uriașă de reziliere, de 1 miliard de euro. În acest fel, trupa de pe Camp Nou asigură continuitatea la club a unui fotbalist care la 18 ani este titlular incontestabil în echipa lui Ronald Koeman.
Următorul mare obiectiv al conducerii catalanilor este prelungirea contractului lui Ansu Fati, marea speranță a Barcelonei, una dintre vedetele apreciate de suporteri, dar și în vestiar. Laporta a declarat recent că negocierile dintre club și jucător decurg bine, iar că prelungirea contractului ar putea fi anunțată în următoarele săptămâni. Totuși, se pare că în spatele discursului lui Laporta există multă îngrijorare, tocmai pentru că situația este departe de a se fi rezolvat.
Până acum, Barcelona nu a reușit să impresioneze în nicio competiție, iar agentul lui Fati, Jorge Mendes, nu își dorește ca jucătorul său să rămână la o echipă care nu poate câștiga titluri. Înainte de toate, agentul portughez vrea să știe ce șanse de reușită are proiectul Barcelonei pe termen lung.
La Liga
Scrisoarea emoționantă trimisă de Fabregas lui Pique, în ziua în care catalanul s-a retras
06/11/2022 LA 07:27
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235745.png

Cerințele lui Jorge Mendes pentru ca Fati să semneze

Potrivit presei din Spania, Mendes vrea ca jucătorul său să nu semneze pe o perioadă mai mare de două sezoane, fiind conștient de faptul că nu îi poate obține un salariu foarte mare în acest moment. De cealaltă parte, catalanii vor să-i ofere un contract pe termen lung, având încredere că Ansu Fati va avea o creștere de formă în următorii ani.
În plus, conform jurnaliștilor publicației El Nacional, agentul nici nu vrea să audă de clauza de reziliere de 1 miliard de euro pe care Joan Laporta ar vrea să o includă în contract, pentru că Mendes își dorește ca Fati să aibă scăpare dintr-un proiect care poate eșua oricând.
În aceste condiții, negocierile dintre oficialii Barcelonei și impresarul lui Ansu Fati s-au blocat pentru moment. Rămâne de văzut cine va ceda și cum va arăta contractul noului decar al catalanilor, cel care a preluat tricoul cu nr. 10 după plecarea lui Lionel Messi la PSG.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
La Liga
Barcelona, victorie muncită cu Valencia! Catalanii au avut marile ocazii ale partidei
29/10/2022 LA 21:01
La Liga
Barcelona are două ținte clare pentru mercato-ul din iarnă! Pe ce posturi vor să aducă întăriri
28/10/2022 LA 14:21