Joao Felix și Thomas Lemar au fost schimbați la pauza meciului cu Espanyol, din a 32-a etapă a La Liga, amândoi suferind accidentări musculare la coapsa stângă. Cei doi fotbaliști au fost supuși mai multor investigații medicale, iar verdictul a fost dur pentru Diego Simeone.
Antrenorul campioanei en-titre a Spaniei nu va mai putea conta pe niciunul dintre ei până la finalul acestui sezon. Portughezul de 22 de ani a fost cel care a făcut anunțul pe rețelele de socializare.
Joao Felix a scris un mesaj pe contul său de Instagram, prin care și-a exprimat regretul față de imposibilitatea de a-și putea ajuta echipa în ultima parte a stagiunii, în care Atletico le va mai înfrunta, printre altele, pe Real Madrid și Sevilla.
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
ACUM O ZI
"Din păcate, vestea nu este cea pe care o așteptam și cu o mare tristețe mă trezesc în imposibilitatea de a-mi ajuta echipa în meciurile care au mai rămas de jucat în acest sezon. Acum nu pot decât să o susțin pe Atleti din afara terenului și să muncesc din greu la recuperarea mea pentru a reveni mai puternic", a transmis portughezul.
Deși pierderea lui Joao Felix este importantă, lusitanul fiind unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei, Diego Simeone nu duce lipsă de variante cu care să-l înlocuiască. În primul 11 al lui Atletico Madrid ar putea fi incluși Yannick Carrasco sau Matheus Cunha, care au avut evoluții foarte bune în acest sezon. De altfel, cei doi au fost jucătorii-cheie ai victoriei cu Espanyol, belgianul înscriind ambele goluri ale madrilenilor, brazilianul dându-i pasa decisivă pentru prima reușită.
Citește și:

PROGRAM DE FOC PENTRU ATLETICO MADRID

Echipa lui Diego Simeone, care și-a încheiat săptămâna trecută parcursul în Champions League, le va mai întâlni până la finalul sezonului din La Liga pe Granada (acasă, pe 20 aprilie, de la ora 20:00), Athletic Bilbao (în deplasare), Real Madrid (acasă), Elche (în deplasare), Sevilla (acasă) și Real Sociedad (în deplasare).
Conform clasamentului din La Liga, Atletico Madrid pare că are cel mai greu program dintre echipele de pe locurile 2-6, care se luptă pentru cele 3 locuri de Champions League. Campioana en-titre a Spaniei va înfrunta 4 echipe din top 10, printre care se numără și liderul clasamentului, Real Madrid, dar și Sevilla, cu care se află la egalitate de puncte.
Barcelona, Sevilla și Real Sociedad vor juca împotriva a câte 3 echipe de pe primele 10 locuri ale ierarhiei din campionat, în timp ce Betis va avea doar doi adversari dificili, Real Madrid și Barcelona.
Barcelona, Sevilla, Atletico Madrid, Betis și Real Sociedad sunt în cursa pentru locurile 2-4. Primele 3 echipe menționate sunt la egalitate pe locurile 2-4, cu 60 de puncte, cu mențiunea că Barcelona are un meci mai puțin disputat, în timp ce Betis are 57 de puncte, iar Real Sociedad 55 de puncte.
https://i.eurosport.com/2022/04/18/3357619.jpg
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
IERI LA 17:27
Liga
Simeone, întrebat de ce a dat mâna cu Ancelotti deși pe Klopp îl lăsase cu mâna întinsă în toamnă
10/05/2022 LA 05:35