Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură pentru Diego Simeone! Atletico, fără 2 titulari importanți în ultimele 6 etape din La Liga

Bianca Dumitru

Publicat 19/04/2022 la 13:59 GMT+3

Atletico Madrid a primit o veste proastă după victoria cu Espanyol. Joao Felix a suferit o accidentare la coapsa stângă și nu va mai putea evolua în ultimele 6 etape ale sezonului. În aceeași situație se află și Thomas Lemar.

Atletico Madrid

Credit imagine: Getty Images

Joao Felix și Thomas Lemar au fost schimbați la pauza meciului cu Espanyol, din a 32-a etapă a La Liga, amândoi suferind accidentări musculare la coapsa stângă. Cei doi fotbaliști au fost supuși mai multor investigații medicale, iar verdictul a fost dur pentru Diego Simeone.
Antrenorul campioanei en-titre a Spaniei nu va mai putea conta pe niciunul dintre ei până la finalul acestui sezon. Portughezul de 22 de ani a fost cel care a făcut anunțul pe rețelele de socializare.
Joao Felix a scris un mesaj pe contul său de Instagram, prin care și-a exprimat regretul față de imposibilitatea de a-și putea ajuta echipa în ultima parte a stagiunii, în care Atletico le va mai înfrunta, printre altele, pe Real Madrid și Sevilla.
"Din păcate, vestea nu este cea pe care o așteptam și cu o mare tristețe mă trezesc în imposibilitatea de a-mi ajuta echipa în meciurile care au mai rămas de jucat în acest sezon. Acum nu pot decât să o susțin pe Atleti din afara terenului și să muncesc din greu la recuperarea mea pentru a reveni mai puternic", a transmis portughezul.
Deși pierderea lui Joao Felix este importantă, lusitanul fiind unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei, Diego Simeone nu duce lipsă de variante cu care să-l înlocuiască. În primul 11 al lui Atletico Madrid ar putea fi incluși Yannick Carrasco sau Matheus Cunha, care au avut evoluții foarte bune în acest sezon. De altfel, cei doi au fost jucătorii-cheie ai victoriei cu Espanyol, belgianul înscriind ambele goluri ale madrilenilor, brazilianul dându-i pasa decisivă pentru prima reușită.
Citește și:

PROGRAM DE FOC PENTRU ATLETICO MADRID

Echipa lui Diego Simeone, care și-a încheiat săptămâna trecută parcursul în Champions League, le va mai întâlni până la finalul sezonului din La Liga pe Granada (acasă, pe 20 aprilie, de la ora 20:00), Athletic Bilbao (în deplasare), Real Madrid (acasă), Elche (în deplasare), Sevilla (acasă) și Real Sociedad (în deplasare).
Conform clasamentului din La Liga, Atletico Madrid pare că are cel mai greu program dintre echipele de pe locurile 2-6, care se luptă pentru cele 3 locuri de Champions League. Campioana en-titre a Spaniei va înfrunta 4 echipe din top 10, printre care se numără și liderul clasamentului, Real Madrid, dar și Sevilla, cu care se află la egalitate de puncte.
Barcelona, Sevilla și Real Sociedad vor juca împotriva a câte 3 echipe de pe primele 10 locuri ale ierarhiei din campionat, în timp ce Betis va avea doar doi adversari dificili, Real Madrid și Barcelona.
Barcelona, Sevilla, Atletico Madrid, Betis și Real Sociedad sunt în cursa pentru locurile 2-4. Primele 3 echipe menționate sunt la egalitate pe locurile 2-4, cu 60 de puncte, cu mențiunea că Barcelona are un meci mai puțin disputat, în timp ce Betis are 57 de puncte, iar Real Sociedad 55 de puncte.
Premier League 19, 20, 21 aprilie 2022 - Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo