Luis Suarez este în continuare omul numărul unu din atacul lui Atletico, chiar dacă Griezmann a revenit în vară la formația de pe Wanda Metropilitano. Cifrele uruguayanului din întreaga carieră sunt absolut fabuloase, atestând faptul că este unul dintre cei mai buni atacanți din ultimii 15 de ani.
La nivel de club, Suarez a ajuns deja la 442 de goluri marcate în 692 de partide, ceea ce reprezintă o medie de 0,64 goluri/meci. La acestea se adaugă și 202 pase decisive, fapt care demonstrează că atacantul nu este numai un marcator înnăscut, ci și un excelent jucător de echipă. Mai mult, Suarez are 64 de goluri și 34 de pase decisive în 117 meciuri pentru naționala Uruguayului.
În meciul dintre Getafe și Atletico Madrid, Suarez a fost din nou decisiv pentru campioana Spaniei. Echipa lui Simeone a fost condusă cu 1-0, dar dubla lui Suarez le-a adus toate punctele "saltelarilor". Golul egalizator, înscris în minutul 78, l-a plasat pe Suarez direct în istoria fotbalului.
Cupa Mondială FIFA
Ibrahimovic a dezvăluit care e favorita sa la Cupa Mondială din Qatar! Motivul invocat de suedez
ACUM 8 ORE
Citește și:
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223723.png

Luis Suarez, alături de Ronaldo și Ibrahimovic într-un top incredibil

Conform publicației uruguayene El Pais, minutul 78 era singurul în care Suarez nu marcase niciodată de-a lungul carierei, astfel că acum atacantul are goluri înscrise în fiecare minut al unui joc, începând cu minutul 1 până în minutul 90+7.
De când se fac asemenea statistici, numai Cristiano Ronaldo și Zlatan Ibrahimovic se pot lăuda cu o astfel de perfromanță.
Statistica arată că Suarez a fost letal în minutele de final ale partidelor de-a lungul carierei, semn că goluri sale au avut de cele mai multe ori o importanță deosebită. În minutul 82, "El Pistolero" a lovit de 14 ori de-a lungul vremii, pe locul secund în această ierarhie fiind minutul 90, când acesta a înscris de 12 ori.
Din totalul de 506 de goluri în carieră, 303 au fost marcate în a doua repriză, cel mai prolific interval fiind între minutele 60 și 75. De când a ajuns la Atletico Madrid, golurile marcate de Suarez le-au adus "saltelarilor" 26 de puncte, semn că titlul cucerit anul trecut în La Liga a fost cucerit în bună măsură acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Nemulțumiri în lotul Portugaliei înainte de sfertul cu Maroc! Cum i-a enervat Ronaldo pe colegii săi
ACUM 11 ORE
Fotbal
Răsturnare de situație în cazul transferului lui Ronaldo la Al Nassr! Anunțul presei din Portugalia
07/12/2022 LA 16:53