Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Suarez, aproape de despărțirea de Atletico! Ce echipe sunt interesate de atacantul uruguayan

Alex Masgras

Publicat 07/03/2022 la 14:48 GMT+2

Contractul lui Luis Suarez cu Atletico Madrid expiră la finalul acestui sezon, iar conducerea campioanei din sezonul trecut de La Liga nu au venit până în acest moment cu o propunere de prelungire a înțelegerii. Suarez ar fi deranjat de acest lucru, iar presa din Spania scrie că mai multe echipe sunt deja interesate de serviciile atacantului din Uruguay.

Suarez si sorprende a vedere il suo numero sul tabellone dei cambi per la sostituzione in Siviglia-Atlético Madrid - Liga 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Luis Suarez este foarte aproape să o părăsească pe Atletico Madrid, după doar două sezoane. Contractul atacantului din Uruguay cu campioana sezonului trecut din La Liga va expira pe 30 iunie, iar conducerea clubului nu a venit până acum cu o propunere de prelungire a înțelegerii, potrivit celor de la Marca.
Suarez își dorește să joace în continuare la cel mai înalt nivel și este deranjat de lipsa interesului din partea clubului, în condițiile în care vrea să fie în formă maximă la Cupa Mondială din Qatar de la finalul acestui an.
Potrivit presei din Spania, decizia va fi făcută de conducerea lui Atletico împreună cu Diego Simeone. Antrenorul argentinian a insistat în 2020 pentru aducerea lui Suarez, după ce acesta s-a despărțit de Barcelona.
Citește și:

Suarez are oferte din Olanda, Brazilia și Italia

Dacă Atletico Madrid pare să nu își dorească prelungirea contractului cu Luis Suarez, atacantul uruguayan are oferte din mai multe țări. Sky Italia și Marca au anunțat că Ajax, fosta echipă a lui Suarez, s-a interesat de atacantul lui Atletico, dar și câteva echipe din Brazilia. De asemenea, Inter este o altă echipă care ar fi interesată de serviciile uruguayanului.
Spaniolii de la Marca mai scriu și despre posibilitatea ca Suarez să rămână în La Liga, idee care este pe placul atacantului. Sevilla, dar și alte echipe cu pretenții mai scăzute din prima ligă spaniolă, sunt atente la situația lui Suarez de la Madrid.
În sezonul trecut, când Atletico Madrid a cucerit titlul în La Liga, Luis Suarez a contribuit cu 21 de goluri, fiind unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Diego Simeone. În 26 de partide în actualul sezon de La Liga, Suarez a marcat 9 goluri și a oferit 2 pase de gol.
Atletico se află în acest moment pe locul 4 în La Liga, cu 48 de puncte, la egalitate de puncte cu Barcelona, dar cu un meci mai mult disputat față de echipa catalană. Duminică seară, Atletico a câștigat pe terenul lui Betis Sevilla, o altă echipă care se află în lupta pentru top 4, scor 3-1.
Program Premier League, 5-7 martie
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo