Luis Suarez nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei sale, fiind nemulțumit de faptul că Diego Simeone îl scoate de pe teren înainte ca el să reușească să înscrie. Uruguayanul nu a mai dat un gol de la începutul lunii noiembrie, ajungând la 8 partide fără a marca, iar din această cauză fotbalistul a adunat multă frustrare, nervii făcându-se simțiți la ultimele meciuri.
În condițiile în care Suarez mai are contract cu Atletico Madrid doar până la finalul acestui sezon, presa din Spania a început să vorbească despre variantele pe care fostul jucător de la Barcelona le are în acest moment.
Conform celor de la Mundo Deportivo, oficialii campioanei Spaniei nu i-au făcut deocamdată nicio ofertă de prelungire a înțelegerii, însă Luis Suarez nu duce lipsă de oferte. Uruguayanul, care a lasat să se înțeleagă că ar vrea să evolueze în Statele Unite, este dorit de Inter Miami, echipa lui David Beckham analizându-i situația atacantului de 34 de ani.
Liga
O legendă a Barcelonei crede că Messi se poate întoarce din vară la echipă. Anunţul făcut
06/01/2022 LA 08:51
Americanii și-ar fi dorit să-l transfere încă din 2020, dar atunci Suarez a spus că își dorește să mai joace un pic în Europa. Acum, fiind mai aproape de finalul carierei, fotbalistul ar putea alege să facă pasul spre MLS.
În plus, Luis Suarez este dorit și de Corinthians, brazilienii propunându-și ca în sezonul viitor să cucerească Copa Libertadores. Aceștia îl au ca principală țintă pe piața de mercato pe Edinson Cavani, atacantul lui Atletico Madrid urmând a fi curtat mai intens dacă varianta jucătorului de la Manchester United eșuează.
Citește și:

Ce se întâmplă între Suarez și Simeone

Relația slabă dintre Luis Suarez și Diego Simeone a fost dezvăluită după meciul dintre Atletico Madrid și Sevilla, când, după ce a fost schimbat, uruguayanul a fost extrem de nervos. Atacantul l-a ignorat pe Simeone când a ajuns la banca de rezerve, și-a aruncat ghetele și și-a acoperit fața cu un prosop, ulterior presa spaniolă acordând spații largi acelui moment delicat și explicând de unde vine frustrarea lui Luis Suarez.
"Visul urât al lui Luis Suarez" e titlul unui material din Marca, jurnaliștii iberici explicând apoi ce se întâmplă cu atacantul. "Vedeta lui Atletico trăiește cel mai dificil moment de când a sosit la club. Cele 21 de goluri ale sale, multe decisive, au contribuit la titlul de sezonul trecut, dar acum lucrurile s-au schimbat. Înlocuirea cu Sevilla a fost cel mai recent exemplu de frustrare pentru un fotbalist căruia nu i se poate reproșa niciodată că nu dă totul pe teren.
Competitivitatea lui îl face să se enerveze atunci când este înlocuit, cum s-a întâmplat la Sevilla. De asemenea, tot competitivitatea face ca el să devină o 'problemă' în vestiar atunci când lucrurile nu merg bine. Devine frustrat de ineficiența din fața porții și nu își poate stăpâni nervii", au scris ibericii, notând că e foarte posibil ca Simeone, un antrenor vulcanic, să îl înțeleagă perfect pe Luis Suarez și să nu ia vreo măsură împotriva lui, deși au existat tot felul de speculații după meci.
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53