Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Suarez vrea să se întoarcă la Barcelona! Ce i-au transmis oficialii clubului de pe Camp Nou

Bianca Dumitru

Publicat 06/05/2022 la 10:53 GMT+3

Luis Suarez va rămâne liber de contract la finalul acestui sezon, dar nu duce lipsă de oferte. Potrivit presei din Spania, uruguayanul, care este dorit de mai multe echipe importante din Europa, ar vrea să se întoarcă la Barcelona.

Suarez si sorprende a vedere il suo numero sul tabellone dei cambi per la sostituzione in Siviglia-Atlético Madrid - Liga 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Luis Suarez se va despărți, cel mai probabil, la finalul acestui sezon de Atletico Madrid. Contractul uruguayanului se va încheia în această vară, iar șefii de pe Wanda Metropolitano nu par interesați să-i propună o prelungire, fotbalistul evoluând destul de puțin în acest sezon.
Atacantul de 35 de ani, care are o cotă de piață de 10 milioane de euro, s-ar fi gândit deja unde vrea să joace din următoarea stagiune. Deși nu duce lipsă de oferte, fiind dorit în Olanda, Anglia sau Brazilia, Luis Suarez ar fi interesat de o revenire la Barcelona.
Potrivit jurnaliștilor de la El Chiringuito, uruguayanul ar vrea să se întoarcă pe Camp Nou, dorindu-și să evolueze încă un an la cel mai înalt nivel pentru a fi în cea mai bună formă la turneul final al Campionatului Mondial din Qatar, programat în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie. Atacantul ar fi dispus să renunțe la o parte din salariu pentru a putea semna cu Barcelona.
Conform sursei citate, catalanii știu despre dorința lui Suarez, căruia i-ar fi spus să aștepte. Oficialii clubului blaugrana ar avea și alte ținte pentru linia de atac a lui Xavi, cum ar fi Erling Haaland și Robert Lewandowski, însă dacă mutările acestora nu se vor concretiza, uruguayanul este o variantă interesantă.
Citește și:

LUIS SUAREZ, DORIT LA SEVILLA, AJAX ȘI ASTON VILLA

Dacă Atletico Madrid pare să nu își dorească prelungirea contractului cu Luis Suarez, atacantul uruguayan are oferte din mai multe țări. Sky Italia și Marca au anunțat că Ajax, fosta echipă a lui Suarez, s-a interesat de atacantul lui Atletico, dar și câteva echipe din Brazilia sunt pe urmele sale.
De asemenea, Inter este o echipă care ar fi interesată de serviciile uruguayanului, care, potrivit cotidianului madrilen AS, ar fi luat legătura cu oficialii de la Beșiktaș și Fenerbahce, pentru a afla proiectele celor două mari cluburi din Istanbul, dar și posibilele oferte financiare pe care acesta sunt dispuse să le facă pentru a-și asigura serviciile atacantului.
Spaniolii de la Marca au mai scris și despre posibilitatea ca Luis Suarez să rămână în La Liga, idee care este pe placul atacantului. Sevilla, dar și alte echipe cu pretenții mai scăzute din prima ligă spaniolă, sunt atente la situația lui Suarez de la Madrid.
Uruguayanul este dorit și în Premier League. Gerrard îl vrea la Aston Villa pe fotbalistul cu care a fost coechipier la Liverpool în perioada 2011-2014. Englezii sunt cu ochii pe Suarez de mai multe săptămâni și au încredere că ar putea să-l transfere, bazându-se pe relația bună pe care Gerrard o are cu fostul său coleg de pe Anfield.
În sezonul trecut, când Atletico Madrid a cucerit titlul în La Liga, Luis Suarez a contribuit cu 21 de goluri, fiind unul dintre cei mai importanți oameni din echipa lui Diego Simeone. În 26 de partide în actualul sezon de La Liga, Suarez a marcat 9 goluri și a oferit două pase de gol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo