Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luka Modric, gest emoționant după remiza lui Real cu Elche din campionat

Romeo Ene

Actualizat 25/01/2022 la 14:50 GMT+2

Real Madrid a remizat surprinzător cu Elche, scor 2-2, după ce oaspeții au condus cu 2-0 și au fost aproape de a realiza surpriza, dar la final protagonist a fost Luka Modric.

Luka Modric / Real Madrid - Athletic Bilbao

Credit imagine: Getty Images

Chiar dacă este de un deceniu pe Bernabeu, mijlocașul croat continuă să-i facă pe fanii lui Real Madrid să se îndrăgostească de el, datorită gesturilor pe care le face.
Modric a înscris din penalty pentru gazde, în minutul 82, la scor de 2-0 pentru Elche, iar la finalul partidei i-a oferit tricoul de joc lui David, un puști care se afla la meci împreună cu tatăl său.

Modric i-a promis tricoul lui David

Puștiul i-a cerut croatului tricoul încă de la încălzire, iar mijlocașul i-a promis faptuș că i-l va da la finalul partidei. Imediat după terminarea partidei, Modric s-a ținut de cuvânt și a mers la David pentru a-i oferi tricoul de joc.
Atât David, cât și tatăl său s-au bucurat de tricoul primit, iar puștiul i-a povestit la ieșirea de pe stadion mamei sale cât de mândru e de faptul că a primit tricoul idolului său.
Real Madrid s-a văzut condusă cu 2-0 de codașa Elche pe Santiago Bernabeu. Asta după ce în prima repriză, vedeta Karim Benzema a ratat o lovitură de la 11 metri, după un fault făcut de Palacios. Francezul a tras peste bară.
CITEȘTE ȘI:
Lucas Boye a deschis scorul în minutul 42, pentru ca Pere Milla să dubleze avantajul în minutul 76!
Real a mai primit un penalty, tot pentru un fault, dar arbitrul a avut nevoie de reluările video. Luca Modric nu a mai ratat ținta.
În prelungiri, Real Madrid a salvat nesperat un punct. Brazilianul Eder Militao a trimis balonul cu capul în poartă, după centrarea lui Vinicius.
În urma acestui rezultat, Real Madrid rămâne lider, cu 50 de puncte după 22 de etape, cu 4 mai mult față de ocupanta locului 2, Sevilla.
De cealaltă parte, Elche este pe 15, cu 23 de puncte și va juca cu Alaves în etapa următoare, în timp ce Real Madrid are meci pe terenul lui Bilbao, în Copa del Rey.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo