Kieran Trippier s-a transferat în 2019 de la Tottenham la Atletico Madrid, iar de aici a cunoscut o ascensiune remarcabilă. Sub comanda lui Diego Simeone, fundașul dreapta și-a transformat jocul și este văzut drept unul dintre cei mai buni jucători pe postul lui.
Kieran Trippier a avut un rol cheie și în cucerirea trofeului La Liga de către Atletico Madrid, în sezonul trecut.
Datorită performanțele acestuia, Trippier a intrat în atenția câtorva echipe importante, printre care Arsenal și Manchester United, care își doresc să-l readucă în Premier League. În ciuda interesului serios din partea acestor cluburi, conform speculațiilor din presă, nu s-a concretizat nimic oficial.
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
ACUM 6 ORE

Atletico Madrid nu vrea să-l lase pe Trippier să plece

Potrivit spaniolilor de la AS, cei de la Atletico le-au transmis englezilor că fundașul nu este de vânzare și nu au dorit să negocieze. Spaniolii vor să-l lase pe Trippier doar în cazul în care va fi activată clauza de reziliere a contractului, setată la aproximativ 60 de milioane de euro.
Un motiv pentru care Arsenal s-a orientat serios către fundașul lui Atletico Madrid este posibila plecare a lui Hector Bellerin în această vară. Așadar “tunarii” ar avea nevoie de un înlocuitor pentru acesta.
Kieran Trippier mai are doi ani de contract cu formația madrilenă, dar în contract există o clauză conform căreia, dacă va evolua în 20 de partide în ultimul an, va primit automat un an suplimentar.
Fundașul englez a adunat 69 de meciuri până acum pentru “Rojiblancos”. Acesta a fost prezent și la EURO 2020, cu naționala Angliei, alături de care a ajuns până în marea finală. În toată campania a adunat 290 de minute, doar în două partide fiind integralist.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Premier League
Solskjaer pregătește curățenia de iarnă! 7 jucători cu nume ar putea pleca de la United în ianuarie
ACUM O ZI
Premier League
United, favorită să-i obțină semnătura unui fotbalist U21 de top! Cum le-a luat fața rivalelor
IERI LA 05:49