Kieran Trippier s-a transferat în 2019 de la Tottenham la Atletico Madrid, iar de aici a cunoscut o ascensiune remarcabilă. Sub comanda lui Diego Simeone, fundașul dreapta și-a transformat jocul și este văzut drept unul dintre cei mai buni jucători pe postul lui.
Kieran Trippier a avut un rol cheie și în cucerirea trofeului La Liga de către Atletico Madrid, în sezonul trecut.
Datorită performanțele acestuia, Trippier a intrat în atenția câtorva echipe importante, printre care Arsenal și Manchester United, care își doresc să-l readucă în Premier League. În ciuda interesului serios din partea acestor cluburi, conform speculațiilor din presă, nu s-a concretizat nimic oficial.
Africa Cup of Nations
Aubameyang se va întoarce în Anglia înainte de finalul Cupei Africii! Care este starea fotbalistului
ACUM 12 ORE

Atletico Madrid nu vrea să-l lase pe Trippier să plece

Potrivit spaniolilor de la AS, cei de la Atletico le-au transmis englezilor că fundașul nu este de vânzare și nu au dorit să negocieze. Spaniolii vor să-l lase pe Trippier doar în cazul în care va fi activată clauza de reziliere a contractului, setată la aproximativ 60 de milioane de euro.
Un motiv pentru care Arsenal s-a orientat serios către fundașul lui Atletico Madrid este posibila plecare a lui Hector Bellerin în această vară. Așadar “tunarii” ar avea nevoie de un înlocuitor pentru acesta.
Kieran Trippier mai are doi ani de contract cu formația madrilenă, dar în contract există o clauză conform căreia, dacă va evolua în 20 de partide în ultimul an, va primit automat un an suplimentar.
Fundașul englez a adunat 69 de meciuri până acum pentru “Rojiblancos”. Acesta a fost prezent și la EURO 2020, cu naționala Angliei, alături de care a ajuns până în marea finală. În toată campania a adunat 290 de minute, doar în două partide fiind integralist.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
ACUM 15 ORE
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53