Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marca: Kylian Mbappe va semna cu Real Madrid chiar săptămâna viitoare!

Ion Alexandru

Actualizat 12/03/2022 la 08:41 GMT+2

Kylian Mbappe este dorit insistent de Real Madrid, iar spaniolii anunță că acordul va fi semnat vinerea viitoare. Francezul va deveni liber de contract în iunie și va încasa o prima instalare uriașă, între 60 și 80 de milioane de euro!

Kylian Mbappé (PSG)

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe a dat golurile lui PSG din dubla cu Real Madrid, dar spaniolii s-a calificat în sfertuile Champions League datorită hattrick-ului fantastic reușit într-un sfert de oră de Benzema pe Bernabeu. Cei doi francezi vor face echipă din sezonului viitor, anunță cotidianul spaniol Marca. 18 martie este data în care va fi semnat contractul, iar jurnalistii madrileni sunt convinși că prima de instalare este fără precedent.
PSG a făcut eforturi uriașe pentru a-l convinge pe Mbappe să semneze prelungirea contractului scadent în vară, dar eliminarea prematură din Champions League a pus capac oricărei tentative de negocieri. După ce a devenit campion mondial la 19 ani, Mbappe vrea șansa de a se lupta pentru cele mai importante trofee cu echipa de club, iar Real Madrid este cel mai important club din istorie.

Mbappe și agenții săi vor încasa o prima de instalare uriașă

Kylian Mbappe a lăsat de înțeles încă din vara trecută că vrea să plece de la Paris, iar șefii liderului din Ligue nu au vrut să audă de vânzarea sa. Ofertele venite din Spania, dar și Anglia au fost refuzate rând pe rând în speranța că vor putea să-l convingă să prelungească înțelegerea scadentă în iunie 2022. Mbappe s-a ținut tare pe poziții și a refuzat 5 oferte foarte generoase de prelungire, iar agenții săi au rămas în contact cu Real Madrid. Florentino Perez a avut un mare avantaj în negocierile, unde banii nu au fost principalul subiect. Vitrina de trofee de la Bernabeu i-a luat ochii lui Mabppe, iar cele 13 Cupe al Campionilor au cântărit enorm în alegerea sa. Jurnaliștii de la Marca scriu că Mbappe va semna vineri și va încasa între 60 și 80 de milioane de euro, primă de instalare pe care o va împărți cu agenții. Salariul lui Mbappe era deja stabilit. Campionul mondial francez va câștiga 125 de milioane de euro în cei 5 ani de contract cu Real, iar aici se vor adăuga alte prime de obiectiv.
Cu această sumă, Mbappe va urca, în iunie, pe locul 2 în topul salariilor de la Real Madrid. Liderul din La Liga va scăpa în vara viitoare de cel mai bine plătit fotbalist din lot. Gareth Bale își termină contractul uriaș și se va întoarce la Tottenham, liber de contract.
Top salarii Real Madrid 2021-2022
  • Gareth Bale - 38.8 milioane euro/an
  • Eden Hazard - 27 milioane euro/an
  • Luka Modric - 19.2 milioane euro/an
  • Marcelo - 18.1 milioane euro/an
  • David Alaba - 16.7 miliaone euro/an
  • Toni Kroos - 13.2 milioane euro/an
  • Isco - 13 milioane euro/an
  • Casemiro - 12.5 milioane euro/an
  • Karim Benzema 11 milioane euro/an
Premier League 12,13,14 martie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo