Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marcelo poate scrie istorie la Real Madrid în această seară! Ce record poate atinge brazilianul

Alex Masgras

Publicat 30/04/2022 la 11:27 GMT+3

Real Madrid are șansa de a cuceri un nou titlu în La Liga în această seară. Echipa lui Carlo Ancelotti are nevoie de un singur punct în partida de pe teren propriu cu Espanyol. Pe lângă un titlu de campion alături de Real Madrid, Marcelo are șansa de a intra în istoria echipe, devenind jucătorul cu cele mai multe trofee în tricoul madrilenilor.

Marcelo (Real Madrid) con el trofeo de la Supercopa

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid mai are nevoie de un singur punct pentru a își asigura un nou titlu de campioană în La Liga. Echipa lui Carlo Ancelotti joacă în această seară pe teren propriu împotriva lui Espanyol. În cazul în care va cuceri titlul în această seară, Real Madrid va adăuga în vitrina sa titlul cu numărul 35 din istoria sa.
Istorie poate să scrie în această seară și Marcelo. Brazilianul, ajuns la 33 de ani, se află la Real Madrid din 2007. De atunci, Marcelo a ridicat deasupra capului nu mai puțin de 23 de trofee alături de echipa din capitala Spaniei.
Marcelo of Real Madrid celebrates with the Champions League Tropy after the UEFA Champions League Final between Juventus and Real Madrid
În momentul în care Real Madrid va obține titlul de campioană, Marcelo va ajunge la 24 de trofee, ceea ce îl va poziționa pe primul loc în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe trofee alături de Los Blancos.
În prezent, Marcelo se află la egalitate cu Francisco Gento, cel care a cucerit și el 23 de trofee alături de Real Madrid. Următorul jucător din acest clasament este fostul căpitan, Sergio Ramos, cu 22 de trofee, în timp ce Karim Benzema a cucerit alături de madrileni 20 de trofee.
Trofeele cucerite de Marcelo la Real Madrid:
  • 5 La Liga
  • 5 Supercupe ale Spaniei
  • 4 Ligi ale Campionilor
  • 4 Campionate Mondiale ale Cluburilor
  • 3 Supercupe ale Europei
  • 2 Cupe ale Regelui
Citește și:

Real Madrid se află înaintea returului semifinalei cu Manchester City

În cazul în care va obține un nou titlu de campioană în La Liga, Real Madrid nu are foarte mult timp de sărbătorit la dispoziție. Miercuri seară, pe Santiago Bernabeu, va avea loc partida retur din semifinalele UEFA Champions League cu Manchester City.
În tur, echipa lui Pep Guardiola s-a impus cu 4-3, iar calificarea în finală urmează să fie decisă miercuri seară. Dacă titlul lui Real Madrid în Spania este ca și câștigat, nu se poate spune același lucru și despre Manchester City.
"Cetățenii" se află pe primul loc în Premier League, cu 80 de puncte, la un singur punct în fața lui Liverpool, ocupanta locului secund. City joacă și ea astăzi, având parte de o deplasare care poate deveni oricând dificilă pe Elland Road.
Partida dintre Leeds United și Manchester City se joacă în această seară de la ora 19:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League - 30 aprilie, 1,2 mai 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo