Real Madrid mai are nevoie de un singur punct pentru a își asigura un nou titlu de campioană în La Liga. Echipa lui Carlo Ancelotti joacă în această seară pe teren propriu împotriva lui Espanyol. În cazul în care va cuceri titlul în această seară, Real Madrid va adăuga în vitrina sa titlul cu numărul 35 din istoria sa.
Istorie poate să scrie în această seară și Marcelo. Brazilianul, ajuns la 33 de ani, se află la Real Madrid din 2007. De atunci, Marcelo a ridicat deasupra capului nu mai puțin de 23 de trofee alături de echipa din capitala Spaniei.
https://i.eurosport.com/2017/08/08/2141845.jpg
Ligue 1
Kylian Mbappe l-a sunat azi pe Florentino Perez pentru a-l anunța că rămâne la PSG
ACUM 7 ORE
În momentul în care Real Madrid va obține titlul de campioană, Marcelo va ajunge la 24 de trofee, ceea ce îl va poziționa pe primul loc în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe trofee alături de Los Blancos.
În prezent, Marcelo se află la egalitate cu Francisco Gento, cel care a cucerit și el 23 de trofee alături de Real Madrid. Următorul jucător din acest clasament este fostul căpitan, Sergio Ramos, cu 22 de trofee, în timp ce Karim Benzema a cucerit alături de madrileni 20 de trofee.
Trofeele cucerite de Marcelo la Real Madrid:
  • 5 La Liga
  • 5 Supercupe ale Spaniei
  • 4 Ligi ale Campionilor
  • 4 Campionate Mondiale ale Cluburilor
  • 3 Supercupe ale Europei
  • 2 Cupe ale Regelui
Citește și:

Real Madrid se află înaintea returului semifinalei cu Manchester City

În cazul în care va obține un nou titlu de campioană în La Liga, Real Madrid nu are foarte mult timp de sărbătorit la dispoziție. Miercuri seară, pe Santiago Bernabeu, va avea loc partida retur din semifinalele UEFA Champions League cu Manchester City.
În tur, echipa lui Pep Guardiola s-a impus cu 4-3, iar calificarea în finală urmează să fie decisă miercuri seară. Dacă titlul lui Real Madrid în Spania este ca și câștigat, nu se poate spune același lucru și despre Manchester City.
"Cetățenii" se află pe primul loc în Premier League, cu 80 de puncte, la un singur punct în fața lui Liverpool, ocupanta locului secund. City joacă și ea astăzi, având parte de o deplasare care poate deveni oricând dificilă pe Elland Road.
Partida dintre Leeds United și Manchester City se joacă în această seară de la ora 19:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/04/30/3364196.jpg
Liga
Decizia categorică luată de Florentino Perez după ce Mbappe l-a lăsat cu ochii în soare
ACUM 8 ORE
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
IERI LA 10:25