Ronaldo este considerat la scară largă drept cel mai bun atacant pur din istorie. Brazilianul nu a avut o carieră foarte lungă, fiind chinuit de grave accidentări, dar le-a rămas iîn memorie fanilor de pretutindeni prin viteza sa extraordinară, tehnica uluitoare și un simț al porții cum rar se poate întâlni.
Brazilianul a făcut un top al celor mai buni atacanți aflați încă în activitate. Deși a admis că Messi și Cristiano Ronaldo au marcat istoria fotbalului în ultimii 15 ani, brazilianul nu i-a inclus pe aceștia nici măcar în primii 3 atacanți ai lumii în momentul de față. Fosul mare fotbalist l-a plasat pe primul loc pe Karim Benzema, urmat îndeaproape de Robert Lewandowski. Erling Haaland completează topul ales de "Il Fenomeno", care a punctat însă că norvegianul are o tehnică inferioară primilor doi.
"După părerea mea, Benzema este cel mai bun atacant din lume la ora actuală, dar Lewandowski este foarte aproape. Haaland va deveni foarte puternic, poate chiar numărul unu, dar nu are tehnica primilor doi.", a spus Ronaldo în emisiunea 'Bobo TV', pe canalul Twitch al lui Christian Vieri, citat de Marca.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35
Ronaldo a vorbit la superlativ și despre Mbappe, despre care a spus că are toate calitățile de a fi cel mai bun din lume. Amintindu-l pe francez, Ronaldo a avut o replică memorabilă când a adus în discuție salariul imens pe care acesta urmează să-l încaseze la Real Madrid, unde va ajunge după toate probabilitățile la finalul acestui sezon.
Citește și:

Ronaldo e de părere că Superliga va deveni realitate în scurt timp

Printre subiectele abordate de Ronaldo în discuția cu Vieri s-a numărat și proiectul Superligii Europene. Deși planul inițial a fost tăiat din fașă, brazilianul consideră că în viitorul apropiat marile cluburi vor reuși să implementeze această idee.
"Superliga va deveni realitate mai devreme sau mai târziu. Fotbalul evoluează mereu, se îmbunătățește mereu, nu știm unde va ajunge. Cluburile de top vor din ce în ce mai mulți bani pentru a plăti jucătorii care costă din ce în ce mai mult. De aceea Superliga va lua naștere la un moment dat. Nu va fi precum cea prezentată anterior, pentru că a fost un dezastru, dar va exista o schimbare. Acum lipsește dialogul între liderii fotbalului pentru a îmbunătăți această industrie. Sincer, nu înțeleg de ce FIFA, UEFA și diferitele foruri naționale nu discută mai mult pentru a se ajunge la cea mai bună soluție", a spus Ronaldo.
Bundesliga
Bayern îl va ceda pe Lewandowski la Barcelona doar dacă va reuși să transfere un atacant de top
16/05/2022 LA 12:54
Bundesliga
Thomas Muller îl vede pe Lewandowski ca și plecat de la Bayern! "Știm cum se fac afacerile"
15/05/2022 LA 16:01