Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Mbappe a refuzat Barcelona!" Dezvăluirea unui jurnalist francez după interesul catalanilor pentru starul lui PSG

Bianca Dumitru

Publicat 30/03/2022 la 17:46 GMT+3

La mai puțin de o săptămână de la anunțul făcut de L'Equipe cu privire la dorința Barcelonei de a-l transfera pe Kylian Mbappe, un jurnalist francez a anunțat care a fost reacția fotbalistului, dezvăluind că acesta nu le-ar fi spus nimic coechipierilor săi de la PSG despre plecarea sa.

Kylian Mbappé a régné sur le Santiago-Bernabeu

Credit imagine: Getty Images

L'Equipe a anunțat săptămâna trecută că marele pariu al Barcelonei pentru următoarea perioadă de mercato este Kylian Mbappe. Mai mult, jurnaliștii francezi au scris că jucătorul lui PSG a fost extrem de încântat de această variantă.
Se pare, însă, că posibilitatea de a ajunge pe Camp Nou nu a fost deloc pe placul fotbalistului. Jurnalistul francez Hadrien Grenier a scris că atacantul de 23 de ani a refuzat oferta catalanilor, nedorindu-și să ajungă în tricoul blaugrana.
Conform aceleiași surse, Mbappe nu le-ar fi spus nimic coechipierilor săi de la PSG despre un posibil transfer la Real Madrid, iar acest lucru le dă speranțe parizienilor că fotbalistul va fi convins să mai rămână pe Parc des Princes.
"Kylian Mbappe a refuzat FC Barcelona. În plus, el nu le-a comunicat nimic jucătorilor de la PSG despre o posibilă mutare a sa la Real Madrid, contrar a ceea ce s-a spus", a scris jurnalistul francez pe contul său de Twitter.
Citește și:

FOTOGRAFIA CU MBAPPE CARE LE-A APRINS IMAGINAȚIA SUPORTERILOR LUI REAL MADRID

Kylian Mbappe se află în ultimele luni de contract cu PSG. Deși a refuzat în repetate rânduri să semneze o prelungire a înțelegerii, francezii au sperat că fotbalistul va fi cumva convins să mai rămână pe Parc des Princes.
Presa internațională a anunțat recent că eliminarea din optimile Champions League ar fi blocat orice negociere și că atacantul de 23 de ani este ca și transferat la Real Madrid, club cu care va semna cât de curând.
Jurnaliștii din Spania au speculat că o fotografie postată de Karim Benzema după returul din Champions League este o dovadă clară a faptului că cei doi francezi vor fi coechipieri din următorul sezon pe Santiago Bernabeu.
Golgheterul "galacticilor" a publicat o imagine în care îl îmbrățișează pe Mbappe, pe drumul spre vestiare, fotografie care le-a aprins imaginația suporterilor și care, potrivit presei iberice, nu ar fi putut să apară pe rețelele de socializare dacă atacantul lui PSG nu ar fi urmat să ajungă la Madrid ținând cont de scandalul iscat la finalul duelului din optimile celei mai importante competiții intercluburi de pe continent.
Karim Benzema și Kylian Mbappe
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo