Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Mbappe a semnat!" Dezvăluirea făcută în direct la Radio Marca de un fost președinte al Barcelonei

Bianca Dumitru

Publicat 02/02/2022 la 13:10 GMT+2

Presa din Germania a anunțat la începutul acestei săptămâni că Mbappe va fi din vară jucătorul celor de la Real Madrid. Astăzi, Joan Gaspart, un fost președinte al Barcelonei, a confirmat mutarea, spunând că este sigur că Florentino Perez a reușit transferul.

Kylian Mbappé

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe se află în ultimele 6 luni de contract cu PSG, fiind în vizorul mai multor cluburi importante din Europa. Principala favorită la a-i obține transferul este Real Madrid, al cărei interes pentru francez nu mai este un secret pentru nimeni.
'Galacticii' au încercat încă din vara anului 2021 să-i obțină semnătura, însă șefii de la Paris nu au acceptat nicio ofertă cu toate că acum riscă să-l piardă gratis, în condițiile în care fotbalistul de 23 de ani a refuzat în mai multe rânduri să-și prelungească înțelegerea.
Presa din Germania a anunțat deja că Mbappe va ajunge la finalul acestui sezon la Real Madrid. Informația a fost întărită astăzi de declarația unui fost președinte al Barcelonei. Joan Gaspart a spus că este convins că fotbalistul a semnat deja cu liderul din La Liga.
"Vă spun în exclusivitate, Kylian a semnat deja cu Real Madrid, sunt sigur. Îl cunosc pe Florentino Perez și sunt sigur de asta", a spus Joan Gaspart pentru Radio Marca.
Citește și:

Bild a anunțat transferul lui Mbappe la Real Madrid la finalul lunii ianuarie

La începutul acestei săptămâni, presa din Germania a dezvăluit că Mbappe a ajuns la un acord cu cei de la Real Madrid asupra transferului său în Spania. Potrivit jurnaliștilor de la Bild, francezul va ajunge în vară pe Santiago Bernabeu, urmând a semna din postura de jucător liber de contract.
Starul de 23 de ani al parizienilor ar urma să câștige la Madrid aproximativ 25 de milioane de euro pe an (50 de milioane de euro brut). Un anunț al clubului blanco privind mutarea va fi făcut abia după ce Real Madrid va înfrunta PSG în optimile Champions League, cele două partide fiind programate pe 15 februarie și 9 martie.
În plus, jurnaliștii nemți au anunțat că, din cauza salariului pe care Mbappe îl va încasa în Spania, transferul lui Erling Haaland pe Bernabeu se complică. Oficialii celor de la Real speră ca norvegianul să mai rămână la Borussia Dortmund încă un sezon, urmând a încerca să-i obțină semnătura în 2023.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo