Kylian Mbappe mai are doar câteva luni de contract cu PSG, urmând a rămâne liber la finalul acestui sezon. După ce francezul a marcat singurul gol al meciului tur din optimile Champions League cu Real Madrid, presa internațională a lansat numeroase speculații cu privire la viitorul fotbalistului.
Unii cred că atacantul de 23 de ani este aproape de a semna un nou contract cu PSG, iar alții anunță că Mbappe este ca și transferat la Madrid, el refuzând recent o ofertă a parizienilor care erau dispuși să-i achite un salariu de 90 de milioane de euro brut din august.
Acum, cu 5 zile înainte de returul dintre Real Madrid și PSG, jurnaliștii din Spania au anunțat că Mbappe este decis deja cu privire la ceea ce va face din următorul sezon, iar hotărârea sa nu va putea fi influențată de nimic.
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
IERI LA 15:16
"Mbappe a luat o decizie și banii sunt cel mai puțin important amănunt pentru el. Nici măcar pentru tot aurul din lume nu și-ar reînnoi contractul cu PSG. Decizia lui a fost luată de mult timp și nimic nu îl va face să se schimbe. Vrea să reușească la Madrid și o va face. Nu trebuie decât să aștepte până pe 30 iunie pentru a-și vedea visul împlinit", au declarat surse ale As.com.
Citește și:

L'EQUIPE A ANUNȚAT CĂ MBAPPE SE GÂNDEȘTE SĂ CONTINUE LA PSG

Potrivit jurnaliștilor francezi, viitorul atacantului nu este, însă, decis. Cei de la L'Equipe au scris la începutul acestei săptămâni că Mbappe ar fi tentat să accepte o prelungire a contractului cu clubul de pe Parc des Princes. Francezii au anunțat că francezul de 23 de ani ar fi lăsat o portiță deschisă pentru a continua la PSG.
Asta pentru că sâmbătă a egalat recordul lui Zlatan Ibrahimovic, ajungând la 156 de goluri marcate în tricoul parizienilor, și a urcat pe locul 2 în topul celor mai buni marcatori ai clubului. Acum francezul ar vrea să devină golgheterul all time al celor de la PSG, iar pentru asta, Mbappe ar trebui să depășească cele 200 de goluri ale lui Cavani.
Întrebat dacă țintește recordul uruguayanului, atacantul a spus: "Vedem, vedem ce se va întâmpla", iar această declarație i-a făcut pe francezi să creadă că Mbappe nu mai insistă pentru a pleca liber de contract de la PSG în această vară.
Cu toate astea, jurnaliștii de la L'Equipe punctează că viitorul starului de 23 de ani depinde de returul cu Real Madrid din optimile Champions League. Eliminarea parizienilor din competiție l-ar putea determina pe Mbappe să aleagă să semneze cu "galacticii".
Meciul dintre Real Madrid și PSG este programat miercuri, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT de Eurosport.ro.
Fotbal
Kylian Mbappe a anunțat decizia de a continua la PSG printr-un mesaj pe Whatsapp
22/05/2022 LA 05:04
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
20/05/2022 LA 10:25