Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid

Nicu Savin

Publicat 25/05/2022 la 21:00 GMT+3

Kylian Mbappe a refuzat-o pe Real Madrid și a semnat un nou contract cu PSG, dar starul francez ar putea contribui la o altă lovitură la adresa clubului madrilen. Presa iberică scris că Mbappe poate fi un factor cheie în deturnarea lui Aurelian Tchouameni din drumul către Bernabeu.

Kylian Mbappe bei der Preisverleihung der Ligue 1

Credit imagine: SID

Kylian Mbappe a fost aproape de Real Madrid, dar în cele din urmă a ales să semneze un nou contract cu PSG. Starul francez a recunoscut că anul trecut și-a dorit să meargă pe Bernabeu, dar lucrurile s-au schimbat între timp.
Ratarea acestui transfer a fost o lovitură cruntă pentru gruparea madrilenă, dar Mbappe ar putea continua să producă probleme Realului și de la distanță. Una dintre țintele grupării blanco este aducerea lui Aurelien Tchouameni de la Monaco. Liverpool este și ea interesată de talentatul mijlocaș, dar acesta se pare că ar prefera Realul.
Citește și:

Mbappe îl vrea pe Tchouameni la PSG

Conform Marca, situația s-ar putea complica serios deoarece pe fir a intrat și PSG. Mbappe nu este străin de intenția parizienilor, iar sursa citată notează că francezul le-a cerut insistent șefilor lui PSG să-l aducă pe Tchouameni. Monaco vrea 80 de milioane de € pentru perla sa, iar Real e dispusă să ofere numai 60 de milioane, astfel că negocierile se mișcă greu, oferindu-le timp celor de la PSG să se implice.
Un rol deosebit de important în această mutare l-ar putea avea Luis Campos, omul care ar urma să-i ia locul lui Leonardo la PSG. Acesta are o relație extrem de apropiată cu Mbappe, el fiind omul care l-a determinat pe actualul star să aleagă gruparea din Principat pe când avea doar 15 ani, deși acesta avea pe masă oferte de la Real Maderid, Chelsea, Manchester City sau Bayern.
În presa internațională s-a scris că Mbappe va fi la Paris mai mult decât rolul de star al echipei, urmând a avea un cuvânt greu de spus și la alte aspecte, printre care și transferurile. Astfel, implicarea sa în aventuala achiziție a lui Aurelien Tchouameni este cea mai bună dovadă în acest sens.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo