Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe la Real Madrid, doar o chestiune de timp! Dezvăluirea făcută de surse din cadrul clubului

Bianca Dumitru

Publicat 03/12/2021 la 11:54 GMT+2

Kylian Mbappe a fost dorit intens de Real Madrid în această vară, însă mutarea nu s-a concretizat, șefii de pe Santiago Bernabeu nereușind să ajungă la un acord cu cei de la PSG. Oficialii 'galacticilor' sunt convinși că transferul se va realiza în 2022, anunțând ce avantaje va avea francezul în Spania.

MANCHESTER, ENGLAND - NOVEMBER 24: Kylian Mbappe of Paris Saint Germain celebrates scoring his teams first goal during the UEFA Champions League group A match between Manchester City and Paris Saint-Germain at Etihad Stadium on November 24, 2021 in Manche

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe este principala țintă de pe piața de mercato a celor de la Real Madrid, care își doresc de mai mult timp să-l aducă pe Bernabeu pe starul lui PSG. Fotbalistul va rămâne liber de contract la finalul sezonului 2021/22, iar oficialii 'galacticilor' vor încerca să-i obțină semnătura în iarnă, când francezul intră în ultimele 6 luni ale înțelegerii sale cu parizienii, putând semna cu orice club din postura de jucător liber de contract.
Chiar dacă șefii de pe Parc des Princes încă încearcă să-l convingă să semneze o prelungire a contractului, cei de la Real Madrid sunt convinși să Mbappe va ajunge gratis în Spania. Potrivit unor surse de pe Bernabeu ale publicației spaniole As, ibericii sunt încântați de modul în care fotbalistul a gestionat situația dificilă în care a fost pus la începutul acestui sezon, când a vrut să-și forțeze plecarea de la PSG, dorindu-și să ajute clubul să încaseze o sumă de bani în schimbul lui.
În plus, reprezentanții 'galacticilor' au vorbit despre proiectul al cărui protagonist va fi Mbappe la Madrid, unde nu se va mai simți în plus: "Kylian are o idee foarte clară în minte și de asta a vrut să forțeze plecarea în vară, pentru a aduce bani grei în buzunarele lui PSG. Băiatul s-a comportat impecabil, nu putea să facă mai mult. Acum va veni gratis și e doar din cauza celor de la PSG.
Aici nu se va simți a treia roată la căruță, așa cum se întâmplă la PSG din cauza lui Messi și Neymar. Aici va fi punctul central al unui proiect ambițios de care el speră că se va îndrăgosti toată lumea", au declarat surse de pe Santiago Bernabeu, citate de As.com.
Citește și:

Un nou indiciu că Mbappe vrea să plece de la PSG

Mbappe a fost una dintre cele mai aplaudate persoane care au pășit pe covorul roșu la gala de luni seară în care s-a acordat Balonul de Aur, evenimentul desfășurându-se chiar la el acasă, în capitala Franței. După ce a fost înâmpinat de admiratorii săi, atacantul a fost întrebat de un jurnalist de la L’Equipe ce părere are despre șansele sale de a câștiga trofeul în acest an și în viitor.
Răspunsul parizianului care a terminat pe locul 9 în clasamentul pentru Balonul de Aur 2021 a devenit unul criptat atât pentru publicația franceză, cât și pentru iubitorii sportului.
"Evident că obiectivul meu este să câștig Balonul de Aur sau chiar mai multe, dar este un proces pentru a atinge performanța aceasta", a declarat Mbappe, unii dintre fanii săi interpretând acest mesaj ca fiind o anunțare a plecării sale de la PSG.
"Procesul" este considerat ca fiind transferul său la Real Madrid, unde poate deveni liderul echipei. Conducerea spaniolilor vrea ca Mbappe să fie principalul om al echipei în următorul deceniu. De aceea, francezul este conștient de creșterea semnificativă a șanselor sale pentru a câștiga cel mai important trofeu acordat unui jucător pentru prestațiile sale dintr-un an calendaristic.
Atracția de a fi jucătorul principal într-o echipă care poate câștiga trofee atât pe plan intern, cât și extern, alături de plusul oferit de mass-media, poate fi factorul decisiv în momentul deciziei lui Mbappe de la finalul acestui sezon.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program transmisiuni Premier League, etapa 15
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo