Kylian Mbappe și Erling Haaland vor pleca cel mai probabil de la PSG, respectiv Borussia Dortmund, peste câteva luni. Ambii jucători sunt pe radarul lui Real Madrid, Florentino Perez încercând să construiască o nouă echipă galactică pentru sezonul viitor.
Evident, există și alte cluburi interesate de cei doi, mai ales că starul lui PSG va rămâne liber de contract, iar atacantul lui Dortmund are o clauză de reziliere de numai 75 de milioane de €, o sumă mult sub valoarea sa reală.
Deși presa engleză a scris că Mbappe este mai aproape de Liverpool decât de Real Madrid, Javier Tebas, președintele La Liga este convins că acesta va ajunge pe Bernabeu, la fel ca Haaland. Argumentele oficialului iberic sunt că celelalte mari cluburi interesate de cei doi nu au forța financiară de a-și permite salariile uriașe pe care aceștia le vor solicita, menționând numele celor de la Barcelona sau Juventus.
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 11 ORE
"Real Madrid îi va lua pe Mbappe și Haaland, pentru că celelalte cluburi sunt distruse financiar, cum e cazul Barcelonei sau a celor de la Juventus. Venirea lui Mbappe este o veste grozavă pentru La Liga. Ar fi o bucurie. Este cel mai bun lucru care s-ar putea întâmpla pentru La Liga. Nu am informații din interior, dar am văzut puține cazuri în care un jucător intrat în ultimele 6 luni de contract continuă la clubul său", a afirmat Javier Tebas într-un interviu pentru Goal.com.
Citește și:

Mbappe, ademenit de PSG cu un salariu astronomic

Mbappe a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG și poate semna din această postură cu orice club, pentru a evolua din vară acolo unde își dorește. Transferul la Real Madrid părea o formalitate, în contextul în care Florentino Perez îl curtează de mai mulți ani, dar presa iberică a anunțat de curând că mutarea nu mai e la fel de sigură.
În ultimele luni, oficialii de pe Parc des Princes i-au făcut atacantului din Hexagon mai multe oferte de prelungire, prima fiind de "doar" 38 de milioane de euro. Ulterior, s-au upgradat sumele, iar The Independent anunță acum că Al Khelaifi i-a pus pe masă lui Kylian o înțelegere conform căreia va câștiga aproximativ 1 milion de euro/săptămână. Asta ar însemna aproape 50 de milioane de euro/an.
Vorbim de un salariu mai mare decât i-ar putea oferi Real Madrid, cu toate că probabil "galacticii" ar compensa cu o primă de instalare. În prezent Mbappe câștigă 25 milioane de euro/an, doar Messi (41 milioane de euro) și Neymar (36 milioane de euro) fiind mai bine plătiți decât el în lotul lui PSG.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 13 ORE
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 14 ORE