Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Pedri după accidentarea care l-a forțat să-și încheie sezonul! "Este o zi grea"

Bianca Dumitru

Actualizat 16/04/2022 la 14:29 GMT+3

Barcelona a rămas fără Pedri pe finalul acestui sezon, după ce mijlocașul s-a accidentat în prima repriză a returului cu Eintracht Frankfurt. După ce a aflat verdictul medicilor, fotbalistul a transmis un mesaj optimist pe rețelele de socializare.

Pedri hat sich im Europa-League-Spiel gegen Eintracht Frankfurt eine Oberschenkelverletzung zugezogen

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a dat impresia că a redevenit o echipă fantastică odată cu venirea lui Xavi pe banca tehnică, dar finalul de sezon ar putea fi unul de coșmar pentru catalani. După eliminarea din sferturile Europa League, Barcelona l-a pierdut și pe Pedri, care s-a accidentat și a fost schimbat la pauza meciului retur cu Eintracht Frankfurt.
Tânărul fotbalist a suferit o ruptură a bicepsului femural de la piciorul stâng, iar perioada de refacere pentru o astfel de accidentare durează între 6 și 8 săptămâni. Asta înseamnă că Pedri va lipsi în toate cele 8 partide pe care Barcelona le mai are de disputat în această stagiune.
Accidentarea mijlocașului este o veste cumplită pentru Xavi, deoarece fotbalistul era într-o formă de vis, fiind principalul motor al echipei în ultima perioadă. Mai grav este că aceasta nu e prima accidentare a lui Pedri în acest sezon.
După ce anul trecut a jucat aproape fără pauză, participând în vară la Euro 2020 și la Jocurile Olimpice, fotbalistul de numai 19 ani s-a rupt imediat după startul acestei stagiuni și a fost indisponibil până în ianuarie.
Citește și:

Mesajul lui Pedri după accidentare

După ce a aflat verdictul medicilor de la finalul partidei cu Eintracht Frankfurt, Pedri a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Mijlocașul s-a arătat optimist și a lăsat să se înțeleagă că nu are de gând să renunțe niciun moment la pasiunea sa pentru fotbal, motiv pentru care va da totul pentru a reveni mai puternic.
"Este o zi grea, dar nu există altă cale decât să privesc înainte. Mulțumiri infinite pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o în ultimele ore! Cu sprijinul vostru, sunt sigur că voi reveni mai puternic. Acum mai mult ca niciodată, trebuie să susținem echipa. FORÇA BARÇA!", a scris Pedri, conștient că sezonul s-ar putea să se încheie pentru el.
Programul Barcelonei până la finalul sezonului:
  • Cadiz (acasă)
  • Real Sociedad (deplasare)
  • Rayo Vallecano (a)
  • Mallorca (a)
  • Betis (d)
  • Celta Vigo (a)
  • Getafe (d)
  • Villarreal (a)
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo