Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania

Bianca Dumitru

Publicat 15/05/2022 la 19:31 GMT+3

Lionel Messi a plecat vara trecută de la Barcelona, dar revenirea sa pe Camp Nou nu este exclusă în totalitate. Tatăl fotbalistului a anunțat că speră să-și revadă fiul în tricoul blaugrana.

Leo Messi of Paris Saint-Germain looks on during the Ligue 1 Uber Eats match between Paris Saint Germain and ESTAC Troyes at Parc des Princes on May 08, 2022 in Paris, France.

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi s-a despărțit vara trecută de Barcelona, semnând cu PSG. Argentinianul s-a mutat la Paris cu toată familia, dar a reușit destul de greu să se acomodeze în Franța.
Presa internațională a vorbit, la începutul acestui an, despre o posibilă revenire a fotbalistului la Barcelona, dar în cele din urmă Messi a luat decizia de a-și duce contractul cu PSG la bun sfârșit.
Cu toate astea, din vara anului 2023, argentinianul s-ar putea întoarce pe Camp Nou. Tatăl lui Lionel Messi a dat de înțeles că visează să-l vadă din nou pe fiul său în tricoul blaugrana.
"Sper ca într-o zi să se întoarcă... E fericit la Paris acum, dar vom vedea", a spus Jorge Messi, citat de Sport.es. Prin această declarație, bărbatul a deschis ușa unei posibile reveniri a lui Leo la clubul pentru care a scris istorie.
Citește și:

CUM SE SIMTE CU ADEVĂRAT LIONEL MESSI LA PSG

După ce s-a spus despre el că nu este fericit la Paris, Messi a oferit un interviu pentru site-ul oficial al clubului în care a vorbit, printre altele, despre părerea sa cu privire la PSG și despre obiectivele lui.
În luna februarie, argentinianul a mărturisit că este fericit în Franța, mai ales pentru că are prieteni în jurul său, și a spus că îi place atmosfera de pe Parc des Princes, arătându-se încântat de devotamentul fanilor care merg la stadion în număr foarte mare.
"PSG este un club care a crescut în ultimii 10-11 ani, există multă ambiție și dorință de dezvoltare, are și puterea pentru a face acest lucru. În prezent este unul dintre cele mai mari cluburi din lume, nu mai sunt multe lucruri ce lipsesc și devine din ce în ce mai mare. Nu cred că poate să invidieze în vreun fel, în prezent, cluburile mari și istorice.
Este complicat să câștigi Champions League pentru că este o competiție în care joacă cei mai buni, fiecare detaliu sau orice greșeală te poate scoate din competiție, să lupți împotriva unor echipe importante. Cred că avem o echipă cu care ne putem lupta pentru a câștiga titlul.
Suntem iluzionați și dornici să obținem acest lucru, dar trebuie să fim calmi, așa cum am spus, să câștigi Champions League este un lucru dificil. Nu câștigă întotdeauna cea mai bună echipă și trebuie să fim atenți la detalii și să formăm o echipă bună, în final, echipele puternice își ating obiectivele. Noi suntem pe acest drum, căutăm să facem echipa și mai puternică", a spus Messi, la începutul acestui an.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo