Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi, chemat înapoi la Barcelona de un fost coleg din perioada de glorie: "E timpul să se întoarcă acasă!"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 11/04/2022 la 14:07 GMT+3

Lionel Messi are o problemă de adaptare în campionatul francez și nu a reușit să își găsească forma sa de vis, după transferul său la Paris Saint-Germain. Dani Alves, fost coleg cu argentinianul în anii de glorie ai echipei blaugrana, și-a exprimat dorința de a-l vedea din nou pe sud-american în tricoul catalan.

Leo Messi (PSG)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Jucătorul de 34 de ani are doar opt goluri înscrise în 28 de partide pentru parizieni, trei marcate în campionatul intern, iar cinci în Champions League, competiție din care PSG a fost eliminată de Real Madrid.
Dani Alves a vorbit despre o revenire de senzație a fostului său coleg la Barcelona, mai ales după ce brazilianul s-a întors la rândul său pe Camp Nou: "Nu știu la ce se gândește sau ce vrea să facă. Ar putea să se întoarcă pentru un an cu mine pentru un ultim dans. De ce nu?
Nicăieri nu e mai bine decât aici. Nu poate să fie undeva mai bine decât la Barca. A plecat și a încercat experiența. E timpul să se întoarcă acasă dacă vrea", a vorbit Alves, pentru publicația catalană Sport.
Cei doi sud-americani au câștigat împreună 23 de trofee pe Camp Nou în perioada 2008-2016. Fundașul brazilian a strâns 402 partide în tricoul blaugrana și a reușit să devină o legendă a clubului catalan. Alves a înregistrat pe Camp Nou 22 de goluri și 104 pase decisive, contribuind la victorii în cele mai importante competiții în care a fost angrenată Barcelona.
Alves s-a întors la Barcelona în ianuarie, după ce a reziliat contractul său cu Sao Paolo, în speranța de a ajuta echipa sa de suflet. Sud-americanul a avut 11 apariții pentru Barca de la revenirea sa, în care a reușit să marcheze o dată și să ofere două pase decisive.
Citește și:

Messi nu este o prioritate pentru Laporta

Președintele Barcelonei, Joan Laporta, a vorbit pentru Mirror despre o revenire a lui Messi, dar și a lui Andres Iniesta, altă legendă a clubului catalan, care activează în prezent la Vissel Kobe.
"S-a întâmplat cu Dani, care a spus că vârsta e doar un număr și care a făcut eforturi financiare mari să se întoarcă. Vorbiți despre doi jucători spectaculoși, Leo și Andres. Nu pot să prezic viitorul, ei încă joacă. Niciodată nu știi în viață", a declarat Laporta.
Contractul lui Messi cu echipa din Hexagon se încheie în vara lui 2023, când argentinianul o să aibă 36 de ani.
picture

Messi, zeul fotbalului! Argentinianul a câștigat 7 Baloane de Aur între 2009 și 2021

Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo