Kun Aguero a oficializat astăzi retragerea sa din fotbal, la numai 33 de ani, decizie pe care a fost obligat să o ia din cauza problemelor cardiace pe care le-a descoperit în urmă cu puțin timp.
La scurt timp după conferința de presă în care atacantul Barcelonei a făcut anunțul, Lionel Messi i-a transmis acestuia un mesaj extrem de emoționant.
"Practic, am fost o carieră întreagă împreună, Kun... Am trăit momente foarte frumoase și altele mai puțin frumoase, dar toate ne-au făcut să ne apropiem din ce în ce mai mult și să fim prieteni. Și vom continua să le trăim împreună în afara terenului.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
26/01/2022 LA 11:58
A fost o mare bucurie să ridicăm împreună trofeul Copei America în urmă cu câteva luni. Adevărul este că doare foarte mult să văd că trebuie să încetezi să faci ceea ce îți place cel mai mult din cauza a ceea ce ți s-a întâmplat. Cu siguranță vei continua să fii fericit pentru că ești o persoană care transmite fericire și cei care te iubim vom fi alături de tine.
Acum începe o nouă etapă a vieții tale și sunt convins că o vei trăi cu aceeași pasiune pe care o pui în tot ceea ce faci. Toate cele bune în această nouă etapă!!! Te iubesc mult, prietene, o să-mi fie foarte dor să fiu alături de tine pe teren la echipa națională!!!", a scris Messi pe contul oficial de Instagram.
Lionel Messi și Kun Aguero au jucat împreună numai la naționala Argentinei, cel mai important trofeu câștigat fiind Copa America în acest an. Cei doi ar fi trebuit să fie coechipieri și la Barcelona, dar după ce Aguero a semnat cu catalanii liber de contract, Messi a plecat la PSG.
Citește și:

Aguero, mesaj de susținere din partea lui Real Madrid

La conferința de presă în care și-a luat adio de la fotbalul de performanță, Aguero l-a avut alături și pe Pep Guardiola, omul sub comanda căruia a cunoscut cele mai mari performanțe la nivel de club.
Nu doar foștii coechipieri sau antrenori au reacționat la trista veste anunțată de Aguero, ci și adversarii. Real Madrid a fost printre primele cluburi care și-au manifestat regretul că un asemenea fotbalist trebui să îlu încheie prematur cariera.
"A fost o onoare să jucăm împotriva unui jucător ca tine, Sergio, unul dintre cei mai buni jucători din lume. Mult succes ție și familiei tale", a fost mesajul celor de la Real Madrid.
În ultimul El Clasico, disputat în luna octombrie și câștigat de Real Madrid pe Camp Nou, scor 2-1, Aguero a marcat golul Barcelonei în minutul 90+7. Acea reușită a fost prima și ultima pentru argentinian în tricoul Barcelonei care, la două meciuri distanță, a părăsit terenul în timpul partidei cu Alaves, din cauza unor probleme respiratorii.
După ce în primă fază s-a vorbit despre o absență de 3 luni, fotbalistul a spus că va lipsi timp de 9 luni și a vorbit despre posibilitatea retragerii. Cu toate acestea, medicii i-au recomandat că ar fi bine să nu se expună, iar acesta s-a conformat. Doctorii i-au făcut mai multe teste amănunțite lui Sergio Aguero, iar atacantul s-ar confrunta cu o aritmie cardiacă mult mai severă decât se credea inițial.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17