Lionel Messi a vorbit recent cu jurnaliștii de la Marca, oferind un interviu amplu care va fi publicat integral astăzi. Cunoscuta publicație spaniolă a prezentat deja un fragment, în care starul argentinian a comentat cum se simte la Paris și cum s-a acomodat la noua sa echipă.
Messi a spus, conform sursei citate, că totul a mers mai bine decât se aștepta și că familia sa este liniștită și fericită, fapt care îi permite acum să se concentreze asupra fotbalului și a obiectivelor pe care și le-a stabilit pentru actualul sezon.
Argentinianul a punctat că deși PSG este favorită să se impună în Champions League, echipa mai are nevoie să rezolve câteva aspecte înainte de a se declara cu adevărat puternică: "Toată lumea spune că suntem marii favoriți ai competiției și nu voi nega faptul că suntem unul dintre candidați, dar mai avem nevoie de câteva lucruri pentru a fi puternici cu adevărat. Vestiarul este foarte unit și cu toții suntem într-o formă bună. Sergio Ramos, ca și coechipier, este un spectacol", a declarat Messi.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
Fostul decar al Barcelonei a vorbit și despre situația de pe Camp Nou și despre revenirea lui Xavi la echipă, acum în postura de antrenor. Lionel Messi s-a arătat convins că munca fostului său coleg va da roade și că Barcelona va trece cu bine peste acest proces de reconstrucție în care se află în prezent.
"Cu Xavi, Barcelona va crește mult. Este un antrenor care știe multe și care cunoaște perfect echipa", a spus fotbalistul care a plecat în această vară de la Barcelona, după 21 de ani, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă catalanii.

MESSI A DEZVĂLUIT PRINCIPALUL MOTIV PENTRU CARE A SEMNAT CU PSG

Messi a ajuns în vară la PSG, după ce nu a mai putut continua la Barcelona din cauza problemelor financiare. La începutul acestei luni, după 3 luni petrecute pe Parc des Princes, argentinianul a dezvăluit că tentația de a câștiga din nou trofeul Champions League a fost principalul motiv pentru care a ales gruparea pariziană.
"Champions League a fost unul din principalele motive. Aşa cum am spus, voi încerca să continui să câștig trofee. Când am luat decizia de a veni la PSG, a fost pentru că este una din cele mai mari echipe și pentru că îmi doresc să o ajut să crească și să câștige Champions League după atâtea încercări. Cred că nu suntem departe. În acest sezon, noi suntem printre candidați.
Toată lumea vorbește de PSG, din cauza lotului valoros, dar mai sunt și alte echipe bune precum Manchester United, Manchester City, Bayern, Liverpool, Atletico Madrid sau Chelsea... Cel mai bun nu câștigă mereu, dar totul depinde de numeroase detalii sau de circumstanțe", a spus Messi într-un amplu interviu acordat jurnaliștilor catalani de la publicația Sport.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56