Barcelona traversează o peiroadă dificilă în plan sportiv, dar mai ales financiar. În ciuda acestei situații, oficialii clubului sunt convinși că lucrurile se vor redresa și au întocmit deja o listă cu fotbaliști care ar putea ajunge în vara viitoare pe Camp Nou.
Printre aceștia s-ar afla și Paul Pogba, starul francez neprelungindu-și până în acest moment contractul cu Manchester United, care va expira în iunie 2022. United depune mari eforturi pentru a-l convinge pe Pogba să-și pună semnătura pe un nou contract, iar presa britanică a scris recent că francezul ar avea pe masă o ofertă care l-ar face al 2-lea cel mai bine plătit jucător din istoria clubului.
Francezul este impresariat însă de celebrul Mino Raiola, care îi reprezintă printre alții pe Erling Haaland sau Zlatan Ibrahimovic, iar acesta este recunoscut pentru duritatea cu care negociază și pentru comisioanele uriașe pe care le cere cluburilor.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
04/12/2022 LA 11:59
Cum Barcelona nu dispune de mijloacele financiare necesare pentru aducerea unui jucător cu notorietatea lui Pogba, Raiola s-ar îndrepta spre Real Madrid. Cel puțin așa susțin jurnaliștii de la El Nacionat, conform cărora agentul i l-a propus pe mijlocașul francez lui Florentino Perez.
Ajungerea lui Pogba pe Bernabeu nu este deloc imposibilă în acest context, mai ales că Realul își dorește neapărat un jucător de profilul acestuia, era lui Casemiro, Modric sau Kroos fiind aproape de final.
Citește și:

Paul Pogba, ținta mai multor forțe ale Europei

Pe lângă United, care vrea să-l păstreze, Real Madrid sau Barcelona, și cei de la PSG monitorizează atent situația lui Pogba. De asemenea, mijlocașul ar putea reveni la Juventus.
Mino Raiola a dezvăluit recent că există posibilitatea ca Pogba să revină în 2022 la gruparea din Torino, alături de care a câștigat 4 titluri de campion în Serie A, două Cupe și două Supercupe ale Italiei, înainte de a fi transferat la United pentru 105 milioane de euro.
"Contractul lui Pogba expiră anul viitor. Vom discuta cu reprezentanții lui Manchester United și vom vedea ce se va întâmpla. Sigur că Torino a rămas în inima lui și că îi pasă de ce se întâmplă acolo. De aceea, există posibilitatea ca el să revină la Juventus, dar depinde și de dorința clubului italian", a declarat Mino Raiola pentru Rai Sport.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Cupa Mondială FIFA
Franța pare blestemată la acest Mondial! Un titular s-a accidentat și ratează restul turneului
23/11/2022 LA 07:32
Cupa Mondială FIFA
Didier Deschamps s-a hotărât în privința înlocuitorului lui Benzema! Anunțul selecționerului Franței
20/11/2022 LA 11:22