Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul

Bianca Dumitru

Publicat 26/05/2022 la 17:15 GMT+3

Ousmane Dembele va rămâne liber de contract la finalul lunii iunie, iar oficialii Barcelonei au negociat în ultimele luni cu reprezentanții fotbalistului despre o posibilă prelungire a înțelegerii. Francezul a luat acum o decizie.

BARCELONA, SPAIN - MAY 10: Ousmane Dembele of FC Barcelona during the La Liga Santander match between FC Barcelona v Celta de Vigo at the Camp Nou on May 10, 2022 in Barcelona Spain (Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Credit imagine: Eurosport

Ousmane Dembele își va încheia contractul cu Barcelona la finalul lunii iunie, cele două părți discutând foarte mult în ultimele luni despre o posibilă prelungire a înțelegerii.
Deși la un moment dat părea că francezul vrea să rămână pe Camp Nou, fiind mulțumit de colaborarea cu Xavi, presa din Spania a anunțat acum că Dembele s-a decis să plece de la Barcelona.
Potrivit jurnaliștilor As.com, fotbalistul este nemulțumit de ultima ofertă a catalanilor și le-a comunicat șefilor clubului blaugrana că nu își va prelungi contractul.
În plus, Dembele, care are o cotă de piață de 30 de milioane de euro, ar fi început deja să-și facă bagajele pentru a pleca din Spania la sfârșitul lunii viitoare.
Pe urmele sale a intrat recent PSG, care ar fi fost cerut pe Parc des Princes de Mbappe, după ce acesta din urmă a decis să-și prelungească înțelegerea cu parizienii. Astfel, campioana din Ligue 1 ar putea profita de această situație.
Citește și:

Dembele, dorit și de Bayern

La jumătatea acestei luni, presa internațională a anunțat că oficialii lui Bayern au luat deja legătura cu agentul lui Dembele, manifestându-și interesul pentru o mutare. Jurnaliștii L'Equipe au dezvăluit că bavarezii sunt extrem de concentrați în cursa pentru atacantul de 25 de ani.
Francezii au scris că Dembele este considerat esențial pentru consolidarea liniei ofensive a echipei, mai ales în cazul în care și Gnabry ar decide să plece de la Munchen.
Astfel, șefii campioanei din Bundesliga ar fi intensificat discuțiile cu reprezentanții fotbalistului, care și-ar fi dorit, la rândul său, un transfer la Bayern încă de pe vremea când era jucătorul Borussiei Dortmund, înainte de a fi cumpărat de Barcelona pentru 140 de milioane de euro, în 2017.
În plus, Julian Nagelsmann și-ar fi dat deja aprobarea pentru mutare în discuții atât cu șeful lui Bayern, Oliver Kahn, cât și cu directorul sportiv, Hasan Salihamidzic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo