Neymar și-a dorit să ajungă din nou să joace alături de Lionel Messi, iar la începutul acestui an s-a declarat convins că cei doi vor fi din nou coechipieri din sezonului 2021/22. Acest lucru s-a și întâmplat, însă nu la Barcelona, așa cum sperau unii dintre suporteri, ci la PSG, unde Messi a ajuns după ce și-a încheiat contractul cu catalanii, care nu i-au putut oferi o nouă înțelegere din cauza problemelor financiare.
Joan Laporta a dezvăluit luni seară, în cadrul unui interviu oferit pentru Esport3, că Barcelona a încercat să-l transfere în această vară pe Neymar. Președintele clubului blaugrana a povestit că a trimis doi reprezentanți ai catalanilor la Paris pentru a discuta cu fotbalistul brazilian, cărora Neymar le-ar fi spus că "arde de dorința" de a se întoarce pe Camp Nou.
Mutarea nu a mai avut loc pentru că, potrivit sursei menționate, șeicii lui PSG au virat în conturile tatălui lui Neymar 20 de milioane de euro după ce au aflat de interesul Barcelonei pentru fotbalistul de 29 de ani. În cele din urmă, PSG l-a transferat pe Messi pe Parc des Princes, reușind astfel să-i îndeplinească visul brazilianului.
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 14 ORE

"E un jucător mare, dar nu se potrivea la Barcelona"

Joan Laporta a vorbit și despre plecarea lui Antoine Griezmann la Atletico Madrid. Oficialul Barcelonei a declarat că francezul nu era potrivit pentru clubul blaugrana, chiar dacă a demonstrat o atitudine bună în perioada petrecută pe Camp Nou.
"Nu am văzut o atitudine criticabilă. Este un jucător mare. Nu se potrivea sistemului nostru, însă a avut întotdeauna o atitudine incredibilă. Din punct de vedere fotbalisitic, nu era jucătorul de care aveam nevoie. Ar fi putut aporta mai mult.
La Atletico trebuie să joace 50% dintre meciurile în care e disponibil, este singura clauză în opțiunea de cumpărare definitivă. E un jucător extrem de plin de viață, anul trecut a înscris, mai ales în Cupa Spaniei. I-am trimis un mesaj, i-am dorit tot succesul din lume în această nouă etapă", a spus Laporta.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
IERI LA 08:16