Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Nici pentru tot aurul din lume!" Anunțul de ultimă oră al presei din Spania despre transferul lui Mbappe

Bianca Dumitru

Publicat 15/10/2021 la 10:24 GMT+3

Real Madrid nu are niciun dubiu că Mbappe va fi jucătorul echipei din sezonul 2022/23. Spaniolii sunt convinși că majorarea de capital pe care PSG vrea să o facă nu-l va convinge să rămână pe Parc des Princes, fotbalistul neputând fi influențat de bani.

07 KYLIAN MBAPPE (PSG) - DOS FOOTBALL : Paris SG vs Strasbourg - Ligue 1 Uber Eats - 14/08/2021 FEP/Panoramic PUBLICATIONxNOTxINxFRAxITAxBEL

Credit imagine: Imago

Real Madrid a încercat în această vară să-l transfere pe Kylian Mbappe, însă mutarea nu s-a concretizat, șefii de pe Santiago Bernabeu nereușind să ajungă la un acord cu cei de la PSG. 'Galacticii' sunt convinși, însă, că francezul va semna în iarnă, urmând a se alătura echipei după finalul actualei stagiuni, când i se încheie contractul cu parizienii.
Potrivit jurnaliștilor de la Le Parisien, cei de la Real Madrid nu se tem de faptul că PSG vrea să facă o majorare de capital de 171 de milioane de euro pentru a atenua pierderile cauzate de pandemia de coronavirus, dar și pentru a încerca să-l păstreze pe Mbappe la echipă. Oficialii clubului de pe Parc des Princes i-ar fi făcut o ofertă de 50 de milioane de euro pe sezon fotbalistului de 22 de ani, dar publicația spaniolă AS anunță că francezul nu va rămâne în echipa lui Mauricio Pochettino nici pentru tot aurul din lume.
"La Madrid lumea e liniștită în privința lui Mbappe. Sursele verificate de AS susțin că Mbappe a luat decizia finală: vrea să triumfe la Real Madrid și o va face. Mbappe a luat o decizie, iar banii nu mai contează. Nu își va prelungi contractul cu PSG nici pentru tot aurul din lume. Nimic nu-l va întoarce din drum. Vrea să arate ce poate la Real Madrid și o va face. Trebuie doar să aștepte până la 30 iunie pentru a-și îndeplini visul.
La PSG, Mbappe este pe locul 3 din punct de vedere al influenței, după Messi și Neymar. Ca atare, să câștige mai mulți bani nu l-ar face mai fericit, știind că statutul său va rămâne același. Strategia lui e să continue să aibă o relație bună cu fanii de la Paris până în iunie. Drumul său este clar. Cu sau fără infuzia de capital de la PSG", se arată pe site-ul citat.
Arsenal - Crystal Palace, etapa 8

CLAUZĂ DE REZILIERE STELARĂ PENTRU MBAPPE LA REAL MADRID

Madrilenii îi pregătesc starului francez o ofertă de nerefuzat, pe care își doresc să i-o prezinte în perioada de mercato din iarnă, când Mbappe intră în ultimele 6 luni de contract și poate semna cu orice club își dorește.
Potrivit jurnaliștilor publicației ABC, cei de la Real Madrid îi oferă lui Kylian Mbappe un contract valabil 6 ani, până în 2028, cu un salariu de 30 de milioane de euro net în primul an de contract, respectiv de 20 de milioane de euro în următoarele 5 sezoane. Salariul nu pare deloc pe măsura atât de râvnitului francez, căruia cei de la PSG sunt dispuși să-i achite 45 de milioane de euro anual pentru a-l convinge să își prelungească înțelegerea.
În schimb, ceea ce șochează în contractul pe care 'galacticii' îl pregătesc pentru Mbappe este clauza de reziliere. Florentino Perez vrea să impună o clauză de un miliard de euro pentru încetarea contractului. Presa din Spania notează că sume similare au fost stipulate și în contractele lui Cristiano Ronaldo, Gareth Bale și Karim Benzema.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo