Xavi a revenit la Barcelona, de data această în calitate de antrenor principal, iar fostul mijlocaș al catalanilor a impus deja mai multe reguli prin care vrea să restabilească disciplina la club. La câteva zile de la numirea sa pe banca Barcelonei, noile reguli au făcut deja o victimă.
Ousmane Dembele este unul dintre jucătorii pe care Xavi vrea să îi păstreze la Barcelona, dar acest lucru nu îl scutește de o amendă. Potrivit ESPN, citați de Marca, francezul de 24 de ani a întârziat trei minute la antrenamentul echipei și urmează să fie amendat.
https://i.eurosport.com/2021/11/10/3251896.jpg
Liga
Primele reacții ale lui Lionel Messi după ce a câștigat Balonul de Aur!
ACUM 9 ORE

Jucătorii Barcelonei, prezenți la bază cu o oră și jumătate înainte de antrenament

Acesta a sosit la baza de antrenament a catalanilor la 8:33, în condițiile în care toți jucătorii trebuiau să fie prezenți la 8:30 la baza de antrenament, cu o oră și jumătate înainte de startul ședinței de pregătire. Suma cu care Dembele urmează să fie amendat nu a fost dezvăluită, dar aceasta este o nouă dovadă că Xavi a venit hotărât să restabilească disciplina în vestiarul Barcelonei.
Gerard Pique, veteranul echipei și coechipier al lui Xavi în perioada de glorie a catalanilor, a avut și el de suferit în urma numirii noului tehnician. Pique urma să fie prezent într-o emisiune tv în care ar fi trebuit să vorbească despre Cupa Davis și proiectele sale personale, dar Xavi a cerut ca această apariție să fie anulată, deoarece își dorește ca toți jucătorii săi să fie concentrați doar pe fotbal.
Primul meci oficial al lui Xavi pe banca Barcelonei va avea loc pe Camp Nou, în derby-ul local contra celor de la Espanyol, pe 20 noiembrie.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Ar fi meritat Karim Benzema să câștige Balonul de Aur?
ACUM 10 ORE
Liga
Barcelona a făcut o primă ofertă pentru un atacant dorit de Xavi! Varianta low-cost a catalanilor
ACUM 15 ORE