Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noul lider de la Barcelona a dat uitării plecarea lui Messi: "Nu-l cunosc, nu am avut șansa să-l salut"

Irina Aldea

Publicat 20/08/2021 la 10:02 GMT+3

Leo Messi a plecat de la Barcelona după 21 de ani petrecuți la club. Mutarea lui la PSG încă pare o chestiune de imaginație, însă catalanii vor să dea uitării cât mai repede lipsa legendei clubului.

Leo Messi

Credit imagine: Getty Images

Memphis Depay a ajuns în această vară la Barcelona și i-a impresionat imediat pe suporterii catalani, atât pe teren, cât și în afara lui. Olandezul, dorit cu orice preț de antrenorul Ronald Koeman, ar fi acceptat o reducere a salariului promis inițial de Barcelona. Depay ar urma să câștige pe Camp Nou cu 30% mai puțin decât negociase cu catalanii, dar este fericit că poate să ajute.
Prin acest gest, Depay i-a cucerit pe fani. Până acum, olandezul a înscris 3 goluri pentru catalani, în meciuri amicale, iar la primul meci oficial, cel cu Real Sociedad, a oferit o pasă de gol, demonstrând pe teren că poate fi un adevărat lider pentru echipă. El a făcut deja zilele petrecute la club să pară luni, având o reală conexiune cu clubul și cu antrenorul Koeman.

Memphis Depay, noul lider al Barcelonei, după plecarea lui Leo Messi

"Toată lumea a fost foarte drăguță cu mine și m-au făcut să mă simt foarte bine la club, să mă adaptez rapid. Pique m-a ajutat foarte mult pentru că engleza lui este bună. Cu Jordi Alba ne-am distrat foarte tare. De asemenea, Frenkie și Dest, pentru că eu deja îi știam pe ei doi. Mi s-a părut un vestiar foarte bun din toate punctele de vedere", a spus Depay pentru El Periodico.
"Încerc să aduc acel plus pe teren, ceva important pentru echipă, dar să mă și bucur de joc, de aceea conexiunea mea cu fanii este incredibilă. Mă face să mă simt fantastic aici și sper să continui la fel. Voi da totul pentru echipă", a mai spus Depay pentru aceeași sursă, înainte de a fi întrebat despre Leo Messi și plecarea lui la PSG.
În cadrul prezentării sale ca nou jucător al Barcelonei, Memphis Depay a mărturisit că de abia așteaptă să joace alături de Leo Messi, însă plecarea neașteptată a argentinianului la PSG i-a dat olandezului planurile peste cap: "Nici măcar nu-l cunosc. El a venit foarte târziu la antrenamente în pre-sezon după Copa America. Nu am avut șansa să-l salut. Poate că o să ne întâlnim la un moment dat pe teren, aici sau în altă parte, nu poți ști niciodată", a mai spus Depay.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo