Memphis Depay a ajuns în această vară la Barcelona și i-a impresionat imediat pe suporterii catalani, atât pe teren, cât și în afara lui. Olandezul, dorit cu orice preț de antrenorul Ronald Koeman, ar fi acceptat o reducere a salariului promis inițial de Barcelona. Depay ar urma să câștige pe Camp Nou cu 30% mai puțin decât negociase cu catalanii, dar este fericit că poate să ajute.
Prin acest gest, Depay i-a cucerit pe fani. Până acum, olandezul a înscris 3 goluri pentru catalani, în meciuri amicale, iar la primul meci oficial, cel cu Real Sociedad, a oferit o pasă de gol, demonstrând pe teren că poate fi un adevărat lider pentru echipă. El a făcut deja zilele petrecute la club să pară luni, având o reală conexiune cu clubul și cu antrenorul Koeman.

Memphis Depay, noul lider al Barcelonei, după plecarea lui Leo Messi

Cupa Mondială FIFA
Canelo Alvarez și-a cerut scuze, după ce l-a amenințat cu bătaia pe Messi! Mesajul pugilistului
ACUM 6 ORE
"Toată lumea a fost foarte drăguță cu mine și m-au făcut să mă simt foarte bine la club, să mă adaptez rapid. Pique m-a ajutat foarte mult pentru că engleza lui este bună. Cu Jordi Alba ne-am distrat foarte tare. De asemenea, Frenkie și Dest, pentru că eu deja îi știam pe ei doi. Mi s-a părut un vestiar foarte bun din toate punctele de vedere", a spus Depay pentru El Periodico.
"Încerc să aduc acel plus pe teren, ceva important pentru echipă, dar să mă și bucur de joc, de aceea conexiunea mea cu fanii este incredibilă. Mă face să mă simt fantastic aici și sper să continui la fel. Voi da totul pentru echipă", a mai spus Depay pentru aceeași sursă, înainte de a fi întrebat despre Leo Messi și plecarea lui la PSG.
În cadrul prezentării sale ca nou jucător al Barcelonei, Memphis Depay a mărturisit că de abia așteaptă să joace alături de Leo Messi, însă plecarea neașteptată a argentinianului la PSG i-a dat olandezului planurile peste cap: "Nici măcar nu-l cunosc. El a venit foarte târziu la antrenamente în pre-sezon după Copa America. Nu am avut șansa să-l salut. Poate că o să ne întâlnim la un moment dat pe teren, aici sau în altă parte, nu poți ști niciodată", a mai spus Depay.
Cupa Mondială FIFA
Messi și Szczesny au făcut un pariu uluitor! Polonezul a pierdut, dar a dezvăluit de ce nu va plăti
ACUM 8 ORE
Cupa Mondială FIFA
Messi l-a ignorat pe Lewandowski, când polonezul i-a întins mâna! Ce au declarat cei doi la final
ACUM 9 ORE