Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Numele antrenorului clasat pe locul 15 în Franța, luat în calcul pentru banca tehnică a Barcelonei!

Andrei Nicolae

Publicat 24/09/2021 la 19:04 GMT+3

Oscar Garcia, fost jucător al catalanilor, în prezent antrenor la Reims, a fost menționat într-o ședință la FC Barcelona, ca variantă de înlocuire pentru Ronald Koeman.

Oscar Garcia is on the look-out for a new job after leaving St Etienne

Credit imagine: PA Sport

FC Barcelona este în criză de rezultate, având o singură victorie în ultimele 5 jocuri oficiale. Printre altele, a remizat în La Liga cu echipe precum Granada și Cadiz, în Liga Campionilor a fost spulberată de Bayern Munchen, astfel că zilele lui Ronald Koeman pe banca tehnică sunt numărate.
Xavi pare acum principalul favorit pentru a-l înlocui pe antrenorul olandez, dar pe listă mai sunt și alți antrenori.

Numele antrenorului clasat pe locul 15 în Franța, menționat în cadrul unei întâlniri a conducerii clubului catalan

Potrivit RMC Sport, numele lui Oscar Garcia, antrenorul echipei Reims, a fost menționat în cadrul unei întâlniri a conducerii clubului. Tehnicianul a preluat echipa franceză la începutul acestui sezon și ocupă locul 15 în Ligue 1, cu o victorie, patru egaluri și două înfrângeri. În trecut, Garcia a mai antrenat echipe precum Watford, Salzburg, St. Etienne, Olympiakos și Celta Vigo.
Născut în Catalonia, Oscar Garcia (48 ani) a jucat pentru Barcelona și a antrenat la începutul carierei echipa de tineret.
Cel mai slab antrenor al Barcelonei din acest secol, Koeman (doar 62% meciuri câștigate pe banca Barcelonei, Rijkaard e singurul după 2000 cu un procentaj mai slab) așteaptă lovitura de grație a lui Laporta.
Presa din Spania a scris în ultimele zile că soarta lui Koeman va depinde în mare măsură de rezultatul de la Cadiz. Cu un singur gol marcat în ultimele 3 partide, Barcelona e departe de pretențiile așteptate, iar criza nu pare a putea fi soluționată de actualul staff.
Program meciuri Premier League etapa 6, Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo