Mauricio Pochettino s-ar putea despărți în această vară de PSG. Chiar dacă antrenorul a anunțat recent că nu va pleca de pe Parc des Princes la finalul acestui sezon, jurnaliștii francezi consideră că argentinianul nu va mai continua din sezonul următor.
Potrivit celor de la L'Equipe, una dintre posibilele destinații ale lui Pochettino este Athletic Bilbao. Oficialii clubului care ocupă locul 8 în clasamentul din La Liga l-ar fi contactat deja pe tehnician pentru a discuta despre posibila numire a sa pe banca tehnică.
Actualul antrenor al bascilor, Marcelino Garcia Toral, nu și-a prelungit încă înțelegerea care expiră în vara acestui an, așteptând alegerile care vor avea loc la club în luna iunie.
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
26/06/2022 LA 10:53
Incertitudinea privind viitorul lui Marcelino pe banca tehnică a celor de la Athletic Bilbao ar putea fi în favoarea lui Mauricio Pochettino, care ar putea alege să revină în Spania.
De-a lungul carierei, argentinianul în vârstă de 50 de ani le-a mai pregătit pe Espanyol (2009-2012). Southampton (2013-2014) și Tottenham (2014-2019), la PSG ajungând la începutul anului 2021.
Citește și:

Pochettino a anunțat că și el, și Mbappe vor rămâne la PSG

Antrenorul celor de la PSG a spus, la finalul lunii aprilie, că atât el, cât și Kylian Mbappe, vor continua pe Parc des Princes și în sezonul viitor.
Mauricio Pochettino a dezmințit zvonurile despre plecarea sa în această vară, afirmând că sunt 100% șanse ca el și Mbappe să rămână în sezonul viitor. Întrebat într-o conferinţă de presă cât de mari sunt șansele ca el și Mbappe să continue la Paris, argentinianul a răspuns: "100% în ambele cazuri".
El și-a nuanțat imediat afirmațiile, în condițiile în care Mbappe, dorit de Real Madrid, nu și-a prelungit contractul cu PSG, care expiră la sfârşitul lui iunie:
"Este ceea ce pot să percep, să simt astăzi. În fotbal, te poți aștepta la multe, dar este ceea ce simt astăzi", a spus antrenorul argentinian al campioanei Franței.
Ligue 1
Cât trebuie să plătească PSG pentru a-și schimba antrenorul! Ce sumă trebuie să-i achite lui Nice
20/06/2022 LA 13:39
Ligue 1
Antrenorul care le-a refuzat pe Real Madrid și Inter i-a spus "NU" și lui PSG ! Oferta era uriașă
15/06/2022 LA 15:17