Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"O lipsă totală de respect!" Reacție dură a lui Pjanic după despărțirea de Barcelona! Cine l-a supărat

Bianca Dumitru

Publicat 04/09/2021 la 12:07 GMT+3

Miralem Pjanic s-a despărțit în această săptămână de Barcelona, fiind împrumutat la Beșiktaș până la finalul sezonului 2021/22. După plecarea de pe Camp Nou, mijlocașul a vorbit despre modul în care antrenorul Ronald Koeman s-a comportat cu el, dezvăluind că s-a simțit nerespectat de tehnicianul olandez.

Miralem Pjanic

Credit imagine: Getty Images

Miralem Pjanic a fost împrumutat de Beșiktaș de la Barcelona în această săptămână, până la finalul sezonului 2021/22. Catalanii au încercat să scape de bosniacul transferat în vara anului 2020 de la Juventus în schimbul a 60 de milioane de euro după ce Ronald Koeman nu a fost impresionat de jucătorul care nu a reușit în 30 de meciuri niciun gol ori assist.
După plecarea de pe Camp Nou, Pjanic a comentat relația pe care a avut-o cu antrenorul olandez al Barcelonei. Mijlocașul a declarat că s-a simțit nerespectat de Koeman, cu care nu a reușit să comunice deloc pe durata stagiunii precedente.
"Mi-ar fi plăcut să vină să-mi spună în față că nu sunt pe placul lui. Conversațiile directe nu au existat și nu înțeleg de ce. E complicat pentru că a fost prima dată când am pățit așa ceva. Sunt un jucător care poate accepta orice, dar aș fi vrut să mi se spună față în față, nu să ne prefacem că nimic nu s-a întâmplat și eu am 15 ani.
Cel mai urât lucru din partea unui antrenor, din partea căruia consider că a fost o lipsă totală de respect, a fost faptul că cei care nu jucau aveau parte de antrenamente intense după meciuri, în timp ce titularii făceau recuperare. Pentru cei care nu jucau, antrenorul nu era niciodată acolo să-i vadă. Cum poți schimba lucrurile dacă el nu este la antrenament să te vadă sau să-ți vadă atitudinea? Pentru mine, este o lipsă foarte mare de respect", a declarat Miralem Pjanic pentru Marca.

Nu ar refuza să se întoarcă la Barcelona

În ciuda experienței nefericite, bosniacul nu ar spune 'nu' unei reveniri pe Camp Nou. Mijlocașul în vârstă de 31 de ani a declarat că Barcelona va avea mereu un loc important în sufletul lui, chiar dacă acum nu a avut posibilitatea de a se impune în echipă din cauza neînțelegerilor cu Ronald Koeman.
"Dacă am închis ușa Barcelonei în viitor? Am contract cu ei, mereu am vorbit frumos despre club, doar că nu am avut noroc cu acest antrenor. Dar Barcelona va fi mereu Barcelona.
Nu regret că am semnat cu ei. În viață, lucrurile care trebuie să se întâmple, se întâmplă. Asta este. Am luptat toată viața și toată cariera mea, sunt foarte ambițios și competitiv și am reușit să mă ridic la nivelul impus la Juventus și Barcelona, dar Koeman nu m-a respectat", a adăugat fotbalistul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo