Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O nouă lovitură pentru Barcelona! Umtiti s-a accidentat și se va opera

Alex Masgras

Actualizat 17/01/2022 la 17:11 GMT+2

Umtiti, fundașul central al celor de la Barcelona, care tocmai și-a prelungit contractul cu echipa catalană până în 2026, s-a accidentat și urmează să se opereze.

Samuel Umtiti enfin relancé au FC Barcelone ?

Credit imagine: Getty Images

Samuel Umtiti, care tocmai și-a prelungit contractul cu Barcelona până în 2026, s-a accidentat. Fundașul central francez al catalanilor a suferit o fractură a oaselor metatarsiene la antrenamentul desfășurat în cursul zilei de luni. Din cauza acestei accidentări, este de așteptat ca Umtiti să lipsească în jur de trei luni.
Potrivit comunicatului emis de club, Umtiti urmează să fie operat marți, iar în urma intervenției chirurgicale, clubul va reveni cu mai multe informații legate de perioada acestuia de recuperare.
Citește și:

Umtiti putea pleca de la Barcelona în această lună

Vestea că Umtiti s-a accidentat și va fi indisponibil pentru următoarele trei luni poate fi o mare problemă în ceea ce privește un transfer al francezului în această iarnă. Chiar dacă Umtiti și-a prelungit contractul cu echipa de pe Camp Nou până în 2026, acest lucru a fost făcut pentru ca Barcelona să îl poată înregistra pe Ferran Torres.
În ultima perioadă, presa a vorbit despre interesul celor de la Newcastle pentru fundașul francez. Aflată într-o cursă contracronometru pentru evitarea retrogradării, echipa lui Eddie Howe caută să își întărească lotul. După aducerile lui Kieran Trippier și Chris Wood, următoarea țintă ar fi putut fi Samuel Umtiti, pentru care ar fi fost dispuși să plătească 20 de milioane de euro.
Încă din vara trecută se cunoștea faptul că Umtiti vrea să plece de pe Camp Nou. Acesta a jucat un singur meci în acest sezon în La Liga, în deplasarea de la începutul lunii decembrie de pe terenul celor de la Osasuna. Umtiti a fost în trecut asociat cu o mutare către granzii londonezi din Premier League, Chelsea și Arsenal, însă nu s-a concretizat nimic deoarece cluburile au fost date înapoi de lipsa meciurilor a fundașului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo