Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O nouă șansă pentru Dembele! Când ar putea juca din nou pentru Barcelona

Romeo Ene

Publicat 12/02/2022 la 14:31 GMT+2

Ousmane Dembele a fost în centrul atenției la Barcelona în această iarnă, ținând cont de situația sa contractuală, însă mijlocașul francez ar putea primi o șansă nesperată din partea lui Xavi.

Ousmane Dembélé (l.) and Xavi

Credit imagine: Getty Images

Conform mundodeportivo.com, Ousmane Dembele are șanse mari să fie utilizat de Xavi în meciul Barcelonei de la Espanyol, din etapa viitoare.
Deși anunțase că Dembele nu va mai evolua niciodată pentru Barca în cazul în care nu-și va prelungi contractul, Xavi e dispus să-i acorde minute jucătorului la Espanyol. Dilema acestuia este legată de momentul în care îl va folosi pe mijlocaș, ori din primul minut, ori va intra pe parcurs.
Ar fi primul meci pentru Dembele după scandalul din această iarnă, el nedorind să-și prelungească înțelegerea cu clubul catalan, înțelegere ce expiră la finalul sezonului. Xavi nu l-a inclus în lot pentru meciurile cu Bilbao și Alaves, din deplasare. La meciul cu Atletico Madrid a fost rezervă, însă nu a intrat pe teren.

Situația lui Dembele, în continuare complicată

Ultimul meci în care francezul a evoluat pentru Barcelona a fost împotriva lui Linares, în Copa del Rey. Atunci, Dembele a marcat primul gol al catalanilor. El a evoluat și în meciurile cu Granada și Real Madrid, însă ulterior a fost tras pe linie moartă.
Acum, în afară de faptul că ar putea juca din nou pentru echipa sa, Dembele ar putea evita huiduielile fanilor catalani, care l-au apostrofat la meciul cu Atletico Madrid, din cauza situației sale contractuale.
Chiar dacă are șanse mari să joace cu Espanyol, sursa citată precizează faptul că jucătorul nu mai reprezintă o prioritate pentru Xavi, în contextul venirilor lui Aubameyang, Adama Traore și Ferran Torres.
CITEȘTE ȘI:

Dembele rămâne la Barcelona

Barcelona a încercat pe toate căile să scape de Ousmane Dembele în această iarnă, dar nu s-a ajuns la un consens cu niciuna dintre echipele interesate. PSG, Chelsea sau Tottenham au fost interesate de francez, dar posibilitatea de a-l lua gratis peste numai 5 luni a determinat aceste cluburi să nu satisfacă pretențiile financiare ale catalanilor.
Așadar, Dembele va rămâne până în vară pe Camp Nou, însă șansele sale de a mai juca sunt mici, Xavi ignorându-l deja la ultimele meciuri, după ce acesta a refuzat propunerile de prelungire a contractului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo