Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oficial | Dani Carvajal a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid

Romeo Ene

Publicat 29/07/2021 la 16:37 GMT+3

Dani Carvajal a semnat astăzi un nou contract cu Real Madrid până în 2025. Înţelegerea dintre jucător şi club urma să expire în 2022, astfel fundaşul va rămâne pe Bernabeu încă cel puţin 4 sezoane, iar la finalul contractului va avea 32 de ani.

Dani Carvajal (l.) mit Real-Präsident Florentino Perez

Credit imagine: Twitter

Fundaşul dreapta spaniol a întâmpinat mai multe dificultăţi în ultimele 2 sezoane din cauza accidentărilor, dar este în continuare un jucător exponenţial pentru trupa lui Carlo Ancelotti. El este titular incontestabil la Real Madrid atunci când este apt de joc. În momentul de faţă, Carvajal lucrează cu preparatorul fizic Antonio Pintus, pentru a se asigura că este în cea mai bună formă fizică la startul sezonului 2021-2022, care va debuta peste 2 săptămâni.

Carvajal la Real până în 2025

Experienţa pe care a acumulat-o fundaşul spaniol de-a lungul celor 8 sezoane petrecute pe Bernabeu o va ajuta pe Real să-şi atingă obiectivele pe care şi le-a propus pentru stagiunea viitoare.
Ţinând cont că Sergio Ramos a părăsit echipa pentru a merge la PSG, prezenţa lui Carvajal în echipa Realului va fi cu atât mai importantă. Practic, Dani ar trebui să fie liderul defensivei madrilene atunci când se află pe teren. Fundaşul dreapta ar putea deveni în următorii ani căpitanul spaniolilor.
De altfel, Real Madrid a ţinut să-l păstreze în speranţa că nu se va mai accidenta şi va putea evolua în mai multe meciuri din viitorul sezon competiţional. Astfel, Carvajal se alătură mai multor fotbalişti importanţi care şi-au prelungit înţelegerea cu Real Madrid, cum ar fi: Luka Modric, Lucas Vasquez şi Nacho.
În sezonul 2013-2014 Dani Carvajal a făcut parte din echipele de juniori ale lui Real Madrid, iar atunci a fost debutat la prima echipă chiar de Carlo Ancelotti, actualul antrenor al spaniolilor. De atunci, a fost unul dintre jucătorii de bază care au contribuit la performanţele atinse în ultimii ani de madrileni.
Totuşi, sezonul trecut a fost unul extrem de dificil pentru fundaş din cauza accidentărilor, ratând 36 de partide şi a evoluat doar în 15. Conform Marca, Karim Benzema urmează să-şi prelungească şi el contractul cu Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo