Real Madrid a anunțat sâmbătă transferul mijlocașului francez Aurelien Tchouameni de la AS Monaco. Un acord verbal privind transferul - în valoare de peste 100 de milioane de euro - a fost încheiat marți, iar toate negocierile contractuale relevante între cluburi și cu jucătorul de 22 de ani au fost finalizate. Acesta este al doilea transfer al verii pentru Real Madrid, după aducerea lui Rudiger de la Chelsea.
Sosirea lui Tchouameni pe Bernabeu se realizează în baza unui contract pe șase ani, până în 2028. El urmează să efectueze marți vizita medicală. Astfel, campioana din La Liga și campioana Europei își asigură unul dintre cei mai bine cotați jucători din fotbalul mondial, care a fost dorit și de echipe precum Paris Saint-Germain, Liverpool și Manchester United. Real Madrid a câștigat în cele din urmă lupta și a anunțat transferul.
Premier League
Boehly îi reproșează fostei conduceri a lui Chelsea ratarea unui transfer! Fotbalistul impresionează
22/09/2022 LA 06:27
CITEȘTE ȘI:

Aurelien Tchouameni este noul fotbalist al celor de la Real Madrid

"Real Madrid CF și AS Monaco au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului Aurelien Tchouameni, care va fi alături de clubul nostru pentru următoarele șase sezoane. Marțea viitoare, 14 iunie, de la ora 12:00, la Real Madrid City, va avea loc ceremonia de prezentare a lui Aurelien Tchouameni ca nou jucător al Real Madrid, după ce va avea loc vizita medicală corespunzătoare. Aurelien Tchouameni se va prezenta apoi în fața presei", a transmis Real Madrid pe site-ul oficial.
Aurelien Tchouameni a fost o piesă esențială a echipei AS Monaco, care a terminat pe locul trei în Ligue 1 în acest sezon. El a bifat 35 de apariții în campionat, contribuind cu trei goluri și două pase de gol, și a avut alte 11 apariții în competițiile europene. Sezonul impresionant al mijlocașului l-a făcut pe acesta să devină, de asemenea, unul dintre titulari în loturile Franței lui Didier Deschamps.
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri realizate deja în această vară
24/06/2022 LA 14:52
Liga
Transferul lui Tchouameni schimbă Real Madrid din temelii
19/06/2022 LA 07:11