Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ousmane Dembele, făcut praf de Hristo Stoichkov: "Nu ai înțeles niciodată ce înseamnă Barcelona"

Romeo Ene

Publicat 21/01/2022 la 17:00 GMT+2

Ousmane Dembele este ca și plecat de la Barcelona după ce a refuzat toate ofertele de prelungire a contractului, iar Hristo Stoichkov l-a făcut praf pe mijlocașul catalanilor pentru atitudinea sa.

Ousmane Dembélé steht beim FC Barcelona vor dem Aus

Credit imagine: Getty Images

Xavi, antrenorul Barcelonei, s-a declarat nemulțumit de situația complicată a lui Dembele și s-a săturat de pretențiile francezului, astfel acesta i-a transmis un ultimatum, ori își prelungește contractul și rămâne pe Camp Nou, ori pleacă.
Directorul sportiv al Barcelonei, Mateu Alemany, a precizat că jucătorul trebuie să plece imediat de la club, ca urmare a refuzului său de a-și prelungi înțelegerea.
Ousmane Dembele a reacționat după ce conducerea Barcelonei și Xavi l-au informat că va pleca de la echipă în cazul în care nu își va prelungi înțelegerea.
El a publicat un comunicat oficial pe rețelele de socializare, precizând că o parte din ce s-a descris despre el nu este adevărat.

Stoichkov nu a avut milă de Dembele: "Ai 20 de meciuri întregi în picioare"

Jucătorul legendar al Barcelonei, care a evoluat pe Camp Nou în perioadele 1990-1995 și 1996-1998, Hristo Stoichkov, a dat de pământ cu Dembele, pe care l-a acuzat că nu știe ce înseamnă Barcelona și că randamentul lui a fost extrem de scăzut, ținând cont de suma plătită pentru el.
"Dacă nu vrei să fii la Barcelona, măcar nu păta emblema. Xavi, te felicit pentru faptul că nu l-ai luat în lot pentru meciul cu Bilbao, acel vestiar merită respect, vorbim de 121 de ani de istorie.
Domnule Laporta, deschide-i ușa și lasă-l să plece. Fă la fel cu toți care nu simt pentru aceste culori, eu am transpirat pe el. Dembele, nu ai înțeles niciodată ce înseamnă Barcelona.
Ai 20 de meciuri întregi în picioare, 108 meciuri accidentat, 18 goluri, 16 assist-uri și 140 de milioane de euro, plus bonusuri. Îți mulțumesc pentru faptul că ai păcălit oamenii care știu fotbal.", a "tunat" Stoichkov, potrivit TUDN.
CITEȘTE ȘI:
"Sunt patru ani de când citesc lucruri despre mine, la care nu am avut drept la replică. Sunt patru ani de când apar tot felul de zvonuri despre mine. Sunt patru ani de când se vorbește despre mine, de când se minte cu nerușinare cu un singur scop, de a-mi face rău. Sunt patru ani de când am evitat să răspund, să nu mă justific niciodată. A fost o greșeală? Cu siguranță. Începând de azi, s-a terminat.", este parte din comunicatul lui Dembele, postat pe rețelele de socializare, după scandalul din ultima perioadă.
Rămâne de văzut care va fi situația mijlocașului francez, care a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Barcelona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo