Xavi, antrenorul Barcelonei, s-a declarat nemulțumit de situația complicată a lui Dembele și s-a săturat de pretențiile francezului, astfel acesta i-a transmis un ultimatum, ori își prelungește contractul și rămâne pe Camp Nou, ori pleacă.
Directorul sportiv al Barcelonei, Mateu Alemany, a precizat că jucătorul trebuie să plece imediat de la club, ca urmare a refuzului său de a-și prelungi înțelegerea.
Ousmane Dembele a reacționat după ce conducerea Barcelonei și Xavi l-au informat că va pleca de la echipă în cazul în care nu își va prelungi înțelegerea.
Liga
La Liga a anunțat echipa sezonului! Câți jucători de la Real Madrid și Barcelona au fost votați
ACUM O ZI
El a publicat un comunicat oficial pe rețelele de socializare, precizând că o parte din ce s-a descris despre el nu este adevărat.

Stoichkov nu a avut milă de Dembele: "Ai 20 de meciuri întregi în picioare"

Jucătorul legendar al Barcelonei, care a evoluat pe Camp Nou în perioadele 1990-1995 și 1996-1998, Hristo Stoichkov, a dat de pământ cu Dembele, pe care l-a acuzat că nu știe ce înseamnă Barcelona și că randamentul lui a fost extrem de scăzut, ținând cont de suma plătită pentru el.
"Dacă nu vrei să fii la Barcelona, măcar nu păta emblema. Xavi, te felicit pentru faptul că nu l-ai luat în lot pentru meciul cu Bilbao, acel vestiar merită respect, vorbim de 121 de ani de istorie.
Domnule Laporta, deschide-i ușa și lasă-l să plece. Fă la fel cu toți care nu simt pentru aceste culori, eu am transpirat pe el. Dembele, nu ai înțeles niciodată ce înseamnă Barcelona.
Ai 20 de meciuri întregi în picioare, 108 meciuri accidentat, 18 goluri, 16 assist-uri și 140 de milioane de euro, plus bonusuri. Îți mulțumesc pentru faptul că ai păcălit oamenii care știu fotbal.", a "tunat" Stoichkov, potrivit TUDN.
CITEȘTE ȘI:
"Sunt patru ani de când citesc lucruri despre mine, la care nu am avut drept la replică. Sunt patru ani de când apar tot felul de zvonuri despre mine. Sunt patru ani de când se vorbește despre mine, de când se minte cu nerușinare cu un singur scop, de a-mi face rău. Sunt patru ani de când am evitat să răspund, să nu mă justific niciodată. A fost o greșeală? Cu siguranță. Începând de azi, s-a terminat.", este parte din comunicatul lui Dembele, postat pe rețelele de socializare, după scandalul din ultima perioadă.
Rămâne de văzut care va fi situația mijlocașului francez, care a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Barcelona.
Liga
Florentino Perez are în vedere trei jucători, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid
IERI LA 10:58
Liga
Real Madrid a dat o lovitură de proporții! "Galacticii" au încheiat un contract de 360 de milioane
IERI LA 07:50