Erling Haaland este subiect la ordinea zilei în fotbalul mondial, pentru că se pregătește să devină subiectul unuia dintre cel mai mari transferuri din această perioadă.
Hans-Joaquim Watzke, CEO al Borussia Dortmund, pare deja iritat de subiectul plecării atacantului norvegian. Oficialul a susținut că o decizie nu a fost luată, dacă va pleca într-adevăr în vară, dar lucrurile par din ce în ce mai clare.

Pactul secret pentru plecarea lui Haaland. Real Madrid este favorit să semneze cu starul norvegian

Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33
Publicația spaniolă AS susține că pentru Erling Haaland a fost făcut un pact secret, în condițiile în care acea clauză de 75 de milioane de euro nu ar exista cu adevărat.
"Acordul verbal la care au ajuns clubul german și Mino Raiola, agentul jucătorului, pentru a-i facilita plecarea în vara anului 2022, este în vigoare. Haaland și-a ținut cuvântul, nu a forțat un transfer vara trecută și a acceptat să aștepte până în 2022, în ciuda faptului că a avut oferte foarte importante de la principalele echipe din Europa. Dar vara viitoare va pleca, în mod sigur", susține sursa citată.
"Facilitarea plecării lui Erling Haaland"înseamnă negocierea cu clubul ales de jucător, adică Real Madrid. Dar această decizie nu a fost luată definitiv, deoarece Mino Raiola cântărește foarte mult asupra ofertelor.
Managerul l-a adus pe Haaland la Borussia într-o situație foarte avantajoasă pentru clubul german. Dortmund a plătit doar 20 de milioane de euro pentru transferul de la Salzburg, plus încă 23 de milioane în comisioane, 8 tatălui și 15 lui Mino Raiola.
Suma de transfer a fost mai mică pe baza faptului că Watzke nu se va opune plecării în vara anului 2022. Raiola ar fi preferat ca Haaland să plece la un club mai mare în vară, dar decizia clubului Borussia de a aștepta a fost respectată.

Dacă îl pierde pe Mbappe, PSG îi va face concurență serioasă Realului

Prin urmare, vara viitoare va exista o ofensivă acerbă pentru transferul atacantului norvegian. Toate cluburile mari din Europa și-l doresc pe Haaland, dar există doi candidați candidați principali pentru a-i obține semnătura, Real Madrid și PSG.
Los Blancos încearcă să-l transfere mai întâi pe Kylian Mbappe după 1 ianuarie, când francezul este liber să semneze pentru echipa pe care o dorește. Dacă atacantul va merge la Madrid, atunci PSG va face tot posibilul pentru al-l aduce Haaland și va îngreuna astfel misiunea Realului. Dacă PSG îl convinge pe Mbappé să rămână, atunci Madridul va avea drum liber pentru a semna cu atacantul norvegian.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36