Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Patru cluburi sunt interesate de semnătura lui Dembele. Francezul nu a luat încă o decizie

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 23/06/2022 la 12:00 GMT+3

Ousmane Dembele se află într-o situație incertă, deoarece nu a decis încă unde va juca sezonul viitor. Jucătorul de 25 de ani mai are o săptămână de contract cu Barcelona și atât clubul catalan, cât și Chelsea, Paris Saint-Germain sau Bayern Munchen iau în calcul prezența francezului în lotul lor.

Ousmane Dembélé

Credit imagine: Getty Images

de Andrei Nicolae
Dembele își dorește să rămână alături de clubul catalan, însă Barcelona nu este sigură că îi poate satisface cerințele financiare. Aripa dreaptă a primit o ofertă de prelungire a contractului la care nu a răspuns încă, iar Xavi face eforturi pentru a ruga conducerea să mărească oferta pentru francez.
Clubul de pe Camp Nou așteaptă însă o evaluare a situației finaciare, pentru a fi siguri dacă pot oferi mai mulți bani pentru contractul lui Dembele. Spaniolii depind foarte mult și de plecările anumitor jucători, care pot genera bani în contul lor.

Ousmane Dembele, în vizorul cluburilor Chelsea, PSG, Bayern

Jucătorul francez este dorit de asemenea și de Chelsea, fiind echipa care pare să forțeze cel mai mult transferul lui. Tânărul catalanilor este o prioritate pentru gruparea din Londra, la cererea lui Thomas Tuchel. Antrenorul neamț a lucrat alături de Dembele la Borussia Dortmund și ar dori să o facă din nou și în mandatul său în Premier League.
Paris Saint-Germain este un alt club interesat de serviciile jucătorului Barcelonei, pe care îl poate aduce în locul lui Angel Di Maria, ca și plecat de la club. Gruparea din hexagon poate reprezenta o atracție pentru Dembele, deoarece francezul s-ar putea întoarce în țara natală și ar lucra alături de Mbappe și Kimpembe, colegii săi de națională.
Bayern Munchen se află și ea în cursa pentru Dembele, deși interesul bavarezilor a scăzut în ultima perioadă. Echipa din Bundesliga poate lua decizia de a forța transferul francezului, pentru a avea rezerve de clasă. Jucătorul de 25 de ani ar intra astfel în "clubul" jucătorilor care au evoluat atât pentru Bayern Munchen, cât și pentru Borussia Dortmund, alături de nume precum Lewandowski, Hummels sau Gotze.
Dembele va trebui să ia o decizie finală în următoarele zile, pentru a stabili tricoul pe care îl va purta din sezonul viitor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo