de Andrei Nicolae
Dembele își dorește să rămână alături de clubul catalan, însă Barcelona nu este sigură că îi poate satisface cerințele financiare. Aripa dreaptă a primit o ofertă de prelungire a contractului la care nu a răspuns încă, iar Xavi face eforturi pentru a ruga conducerea să mărească oferta pentru francez.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
IERI LA 13:43
Clubul de pe Camp Nou așteaptă însă o evaluare a situației finaciare, pentru a fi siguri dacă pot oferi mai mulți bani pentru contractul lui Dembele. Spaniolii depind foarte mult și de plecările anumitor jucători, care pot genera bani în contul lor.

Ousmane Dembele, în vizorul cluburilor Chelsea, PSG, Bayern

Jucătorul francez este dorit de asemenea și de Chelsea, fiind echipa care pare să forțeze cel mai mult transferul lui. Tânărul catalanilor este o prioritate pentru gruparea din Londra, la cererea lui Thomas Tuchel. Antrenorul neamț a lucrat alături de Dembele la Borussia Dortmund și ar dori să o facă din nou și în mandatul său în Premier League.
Paris Saint-Germain este un alt club interesat de serviciile jucătorului Barcelonei, pe care îl poate aduce în locul lui Angel Di Maria, ca și plecat de la club. Gruparea din hexagon poate reprezenta o atracție pentru Dembele, deoarece francezul s-ar putea întoarce în țara natală și ar lucra alături de Mbappe și Kimpembe, colegii săi de națională.
Bayern Munchen se află și ea în cursa pentru Dembele, deși interesul bavarezilor a scăzut în ultima perioadă. Echipa din Bundesliga poate lua decizia de a forța transferul francezului, pentru a avea rezerve de clasă. Jucătorul de 25 de ani ar intra astfel în "clubul" jucătorilor care au evoluat atât pentru Bayern Munchen, cât și pentru Borussia Dortmund, alături de nume precum Lewandowski, Hummels sau Gotze.
Dembele va trebui să ia o decizie finală în următoarele zile, pentru a stabili tricoul pe care îl va purta din sezonul viitor.
Liga
FC Barcelona a mai rezolvat o problemă! Un jucător cu salariu mare, împrumutat la Tottenham
29/06/2022 LA 14:29
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
27/06/2022 LA 21:17