Remiză cu Villarreal, înfrângere cu Sheriff Tiraspol în Champions League și eșec în Catalunya, contra lui Espanyol. Acesta este bilanțul unei săptămâni de coșmar pentru Real Madrid, care a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile.
Rezultatele din ultimele zile i-au determinat atât pe fanii echipei, cât și pe jurnaliștii din Spania să se întrebe dacă Ancelotti este omul potrivit la locul potrivit sau unde ar fi gruparea blanco fără Benzema, atacantul care are un debut de stagiune fabulos, reușind 10 goluri și 7 assisturi în 10 meciuri.
Potrivit publicației El Nacional, nici Florentino Perez nu este mai liniștit. Situația de la echipă este îngrijorătoare, iar oficialii clubului încep să aibă îndoieli cu privire la Carlo Ancelotti. Președintele 'galacticilor' ar putea alege să-l demită dacă rezultatele nu se vor îmbunătăți, iar jurnaliștii catalani scriu că Perez s-a gândit deja la înlocuitorul ideal al antrenorului.
Liga
Perez i-a pus gând rău lui Hazard! Supărat pe Ancelotti, belgianul e dispus să plece de la Madrid
22/10/2021 LA 17:21
Este vorba despre Joachim Low, care este liber de contract după despărțirea de echipa națională a Germaniei. Tehnicianul în vârstă de 61 de ani este unul dintre preferații lui Florentino Perez, care consideră că Low ar fi capabil să-și contureze un proiect pe termen lung, în care să fie implicați și Mbappe și Haaland, fotbaliști pentru transferurile cărora madrilenii vor insista în următoarea perioadă de mercato.
Înainte de a sta pe banca naționalei Germaniei, echipă pe care a condus-o în perioada 2006-2021, Joachim Low le-a antrenat pe Stuttgart, Fenerbahce, Karlsruher, Adanaspor, FC Tirol Innsbruck și Austria Viena.

Săptămână de coșmar pentru Real Madrid

Confruntarea de duminică, în care madrilenii au fost învinși de Espanyol, a arătat încă o dată limitele Realului și jurnaliștii iberici vorbesc deja despre o criză care se poate transforma într-un nou sezon ratat.
"Trei jocuri la rând fără victorie, prea mult pentru o formație care aspiră la trofee. Dacă ținem cont că două dintre aceste meciuri au avut loc pe Bernabeu, unul împotriva unei echipe din Moldova, atunci situația nu poate fi considerată gravă, ci teribilă. Madridul se află într-o criză galopantă", notează Marca, pentru ca apoi jurnaliștii spanioli să concluzioneze: "Dacă joci astfel, nu vei câștiga nimic".
Carlo Ancelotti a admis că echipa a făcut o partidă extrem de slabă cu Espanyol, dar speră ca pauza generată de meciurile echipelor naționale să fie benefică. Formația din capitala Spaniei va avea timp să analizeze greșelile comise și să le îndrepte.
"Am jucat prost. Nu sunt multe lucruri de spus. Am început jocul cu o idee și nu am reușit să ne păstrăm calmul și să urmărim acea idee. După primul golm au existat o mulțime de momente de confuzie. A fost cel mai prost joc de când am revenit la echipă. Acum avem pauza internațională și trebuie să reflectăm și să vedem cum echipa și-a schimbat atitudinea într-o săptămână. Am meritat înfrângerea, nu am avut reacție și suntem îngrijorați pentru că nu suntem obișnuiți să pierdem două partide la rând", a spus Ancelotti la finalul partidei.
Liga
Anunț incredibil în presa din Spania: Barcelona îl vrea pe Mbappe! Ce ofertă i-au pregătit
22/10/2021 LA 15:35
Liga
El Clasico | Carlo Ancelotti a prefațat duelul cu Barcelona: "Echipa lui Koeman își revine"
22/10/2021 LA 12:51