Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pedri și fratele său, lecție pentru cei care au uitat de unde au plecat. Ce au făcut cei doi după un antrenament

Alex Masgras

Publicat 02/11/2021 la 18:53 GMT+2

Pedri și fratele său au dat o adevărată lecție după unul din antrenamentele Barcelonei, arătând că există în continuare fotbaliști pentru care fanii reprezintă enorm.

Pedri

Credit imagine: Eurosport

După fiecare antrenament al Barcelonei, fanii catalanilor se strâng la porțile bazei de antrenament, în speranța că își vor întâlnii idolii, primind autografe sau făcând fotografii cu aceștia. Pentru mulți fotbaliști, mai ale cei care ajung la un nivel înalt, este greu să aibă parte de o viață normală, în care pot merge pe stradă liniștiți.
Dacă vorbim despre antrenamente, probabil cei mai mulți dintre ei nu vor decât să ajungă cât mai repede acasă, pentru a se odihni. Cu toate acestea, Pedri, tânărul de 18 ani al celor de la Barcelona, a oferit, alături de fratele său, o adevărată lecție celor care uită de unde au plecat.

Fratele lui Pedri, către oamenii de la pază: "Din asta trăim"

Într-un videoclip care a devenit viral pe internet se poate observa cum Pedri face poze și oferă din mașina fratelui său autografe fanilor care l-au așteptat să iasă de la antrenament. Fără să pară deranjat sau iritat de numărul mare de persoane care îi solicită un moment din timpul său liber, oamenii de la pază au încercat să oprească anumite persoane să se apropie de mașină.
Imediat, fratele lui Pedri, Fernando, le-a spus celor de la pază să lase pe toată lumea să treacă, spunând că "din asta trăim". O nouă dovadă că fanii reprezintă enorm pentru fotbal și sport în general, indiferent de nivelul la care ajung unii sportivi.
După un sezon lung, în care a jucat și la Campionatul European, dar și la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Pedri are parte de o pauză forțată. Mijlocașul care va împlini la finalul acestei luni 19 ani este indisponibil de la finalul lunii septembrie, de peste o lună de zile. Acesta s-a accidentat la coapsă, lipsind la trei partide în luna septembrie, revenind la partida din deplasare cu Benfica din Champions League. Din nefericire pentru Barcelona, Pedri nu se recuperase complet, iar acum, acesta este indisponibil de mai bine de o lună.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a etapă de Premier League 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo