Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Perez a pus ochii pe înlocuitorul lui Modric! Pentru cine e dispus să plătească 50 de milioane de euro

Bianca Dumitru

Publicat 05/10/2021 la 18:26 GMT+3

Florentino Perez îi caută în această perioadă un înlocuitor lui Luka Modric, a cărui perioadă pe Santiago Bernabeu se apropie de final. Oficialul lui Real Madrid consideră că Nicolo Barella ar fi cel mai potrivit să-i ia locul în echipă, fiind dispus să plătească 50 de milioane de euro în schimbul italianului.

Pedri (left; Spain) against Nicolo Barella (Italy) - EURO 2020

Credit imagine: Getty Images

Florentino Perez se gândește la viitorul lui Real Madrid. Președintele 'galacticilor' îi caută în această perioadă un înlocuitor lui Luka Modric, care are 36 de ani și care pare că nu mai face față din punct de vedere fizic pe Santiago Bernabeu.
Chiar dacă madrilenii nu vor să-l vândă pe Modric, alegând să-l păstreze în cadrul lotului până când fotbalistul va decide că e momentul să încerce altceva, Perez este dispus să-i aducă un înlocuitor. Una dintre principalele ținte ale oficialului este Nicolo Barella, care a impresionat în stagiunea precedentă, la Inter, dar și în această vară, în tricoul echipei naționale a Italiei, la Campionatul European.
Fotbalistul în vârstă de 24 de ani este cotat de site-ul transfermarkt.com la 65 de milioane de euro, însă Florentino Perez este decis să facă o ofertă de 50 de milioane de euro pentru a-l transfera. Șefii de pe Bernabeu au în vedere faptul că cei de la Inter se confruntă cu unele problemele financiare, care i-au determinat în vară să se despartă de Romelu Lukaku și Achraf Hakimi, în schimbul cărora au încasat 175 de milioane de euro.
Presa din Italia anunță că oficialii lui Real Madrid au luat deja legătura cu reprezentanții fotbalistului, care ar accepta transferul în Spania. În plus, conform celor de la El Nacional, pentru a se asigura de transferul lui Barella, Perez ar fi dispus să-i includă în afacere și pe Lucas Vazquez, Marco Asensio, Jovic sau Mariano Díaz, jucători pe care milanezii îi plac.

Barella, dorit și de Klopp la Liverpool

În această vară, Liverpool a rămas fără Wijnaldum, care a refuzat prelungirea contractului și a plecat, semnând cu PSG. "Cormoranii" au tatonat mai multe piste pentru a-i găsi un înlocuitor pe măsură și, potrivit publicației La Repubblica, în iulie toate eforturile șefilor de pe Anfield au fost concentrate către transferul lui Nicolo Barella.
Campion european cu Italia, Barella l-a convins pe Klopp la turneul final, astfel că englezii au fost gata să facă o ofertă de 70 de milioane de euro, sumă despre care presa internațională scria că este imposibil de refuzat, ținând cont de problemele financiare ale milanezilor. Mutarea, însă, nu s-a realizat.
În vârstă de 24 de ani, mijlocașul central a evoluat în 36 de partide de Serie A pentru Inter sezonul trecut, fiind unul dintre cei mai importanți jucători în cucerirea unui titlu istoric. El a reușit 3 goluri și 10 pase decisive, fiind printre cei mai buni pasatori din Serie A.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo